[QUOTE=maniek015;1415918]Wczoraj rano Ci chyba wtryski montowali... Coś tam słyszałem rano jak gadali.
miałoby to sens.. w zeszłym tygodniu silnik, turbina, rozrząd I na koniec wtryski
[QUOTE=maniek015;1415918]Wczoraj rano Ci chyba wtryski montowali... Coś tam słyszałem rano jak gadali.
miałoby to sens.. w zeszłym tygodniu silnik, turbina, rozrząd I na koniec wtryski
Podrówka dla kolegi z srebnej GT widzianej przy ulicy centralnej![]()
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej 145, który mnie tak miło przepuścił wczoraj na skrzyżowaniu Kocmyrzowskiej i Bulwarowej![]()
Pozdrawiam kolegę w 159 sedan na blaszkach KR, widzianego dzisiaj ok 17.30 na skrzyżowaniu Powstańców i Strzelców w Krakowie.
202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT
pozdrawiam wszystkich!!!
Kogo oramkowana 156 busso jeździ po żabińcu?kark sobie prawie ukrecilem
![]()
Srebrna Alfa 156 na blachach KRA z ramkami, z boku napis czarny Alfa Romeo i na masce czarny trójkąt czy też V - dziś po 11 na drodze Kraków-SkawinaPozdrawiam
![]()
Pozdrowienia dla pani w czarnej gt na skrzyrzowaniu piastowskiej i armi krajowej około 18:30 oraz 5 min później na rolniczej dla pana w srebrnej gt. Obydwie oramkowane. Tyle pieknych widoków w ciągu 10 min.
no ladnie wczoraj popoludniem ok 17 porozpychalismy sie na pasach z czarną 147 na Nowohuckiej
no i kilka minut pozniej na Bora Komorowskiego ze srebrną 159 kombi, dzieki za puszczenie
pozdrawiam
Pozdrawiam oramkowana alfe 156 2.5 v6 na KSU widziana na stacji orlen w suchej beskidzkiejpóźniej jakiś kolega ze 147 czarną po lifcie machal też w suchej
![]()