Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była
Alfa Romeo 155 1.8 8v - jest
O, z właścicielem Volvo nr 91 z 6tej minuty filmu rozmawiałem , faktycznie - zderzak w strzępach... mówił że to jakaś limitowana wersja i 5tys sztuk tego modelu wyszło , więc strata spora. Porsche cup rothmans też widać jakieś strzępy z przodu sobie zrobiło.
No i od dziś zapisy na JASTRZĄB 10.09.2016
Ma być trasa 3km - więc chyba jedno kółko to będą 2 kółka ? chyba że jakiś mega slalom i maksymalne wykorzystanie łączników wszystkich toru itd.
Generalnie przeczuwam że będzie ciasno, a o parkingu to strach myśleć - niby zmniejszyli ilość aut do 130 (było 160 na Kielce, Ułęż i B-Podlaską) , ale to i tak zdecydowanie nie na tamten parking przecież, zwłaszcza że masa aut z lawetami, przyczepami itd.
No nie wiem jak to rozwiążą . Będę w niedzielę teraz to popytam na miejscu i zobaczę - może już droga dojazdowa choć zrobiona, to pewnie część "depo" byłoby wtedy wzdłuż drogi.
No ale jechać trzeba jakby nie było...![]()
Fiaciur też już zgłoszony także walczymy dalej,będzie ciasno napewno i pewnie mocno technicznie
chyba w jakieś gumy będzie się trzeba zaopatrzyć
![]()
sie w niedziele chyba dowiemy jak to ma wygladac, trzeba bedzie sie zapytac menagera obiektu
Może się coś dowiemy, ale ja kiedyś pytałem to powiedział mi , że organizację CA Cup powierzyli osobie " z ogromnym doświadczeniem i wiedzą" w organizacji takich imprez i obaw nie mają.
A organizator CA Cup - że za to odpowiada Tor Jastrząb i to ich sprawa.
A jeszcze gdzie grzać gumy??
Jedynie jak droga dojazdowa jest zrobiona to może posłuży za parking-depo. Nie wiem kurcze jak to będzie.
Artas - to czym jedziesz ?
Tym czym zaczelismy
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była
Alfa Romeo 155 1.8 8v - jest
A może i ja bym się wybrał... Ostatnie dwie rundy w tegorocznym specu?w przyszłym roku, obiecuję, nie będziecie mieli tak łatwo ;P Tylko mam obawy czy nie wpadnę do OPEN
![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
jak to jest z byciem widzem na torze w Jastrzębiu? jest wogóle możliwość tylko kibicować ?