Który się zresztą rozlatuje gdy trafi na parę hopek.
Który się zresztą rozlatuje gdy trafi na parę hopek.
Allred i Firste i inni....ja tez ogladalem wczoraj wieczorem TG na BBC2... streeming poprzez VPN z CH i dalej przez Zattoo...klopotliwe. Jak wy odbieracie BBC2 ? Moj satelitarny sygnal zanika wieczorem....???
Ostatnio edytowane przez Giorgio ; 02-04-2018 o 09:36
Czekam godzinę - półtorej, i ściagam torrenta z eztv.ag.
Giorgio, Oglądałem na BBC Brit, powtórki chyba przez cały tydzień
Nie wiem czy to legalne, powiem tylko 25-06
https://www.dailymotion.com/video/x6h6w85
STELVIO jako Safety Car w WTCR w Marrakesch-u.
Wczoraj przy salonie FCA w Bielsku bylo Stelvio Quadrifoglio - po poludniu mialo jechac na jakies prezentacje czy testy dziennikarzy do W-wy - pewnie za niedlugo bedzie wysyp tesow auta w gazetach I na youtubach.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Jak skomentujecie ostatni test w AŚ? - Stelvio, X3, XC60, Q5 i GLC - w dieslach.
Nie spodziewałem się pierwszego miejsca Stelvio, ale mam wrażenie, że testujący są na tyle tendencyjni, że nie zauważają minusów tam, gdzie one są, tylko wyciągają z szuflady jakieś dyrdymały. Z plusami jest podobnie - opisują jako plusy rzeczy, które w ogólnie nie są plusami - tyczy się to nie tylko Alfy. Chyba nimi po prostu w ogólnie nimi nie jeżdżą - szybki opis, zdjęcia i następny artykuł... czas szybko leci...