Zrobiłem backup wg przepisu, czyli ściągnąłem paczkę 2-BACKUP.zip, po rozpakowaniu dodałem plik ISO podany wyżej w linku. Operacja przebiegła poprawnie, trwała 80 minut - chyba ze względu na wiekowy i wolniwjszy pen z diodą. Na koncu przestała mrugać dioda i za chwilkę pojawił się komunikat z pytaniem o aktualizację, jak w instrukcji, kliknąłem NIE, komunikat zniknął a następnie wyciągnąłem pena. Po jego wyciągnięciu pojawił się inny komunikat, coś w rodzaju valitation failure, z opcją OK. Kliknąłem więc OK, komunikat zniknął i nic się więcej nie wydarzyło na ekranie dziwnego, tzn. Uconnect działa poprawnie. I teraz pytanie: dlaczego ten komunikat ostatni się pojawił, czy może zbyt wcześnie pena wyjąłem z gniazda?
EDIT:
kupiłem nowy pen SanDisk, operacje powtórzyłem, komunikat "validation failure" nie pojawił się. Chyba backup jest OK.
Ostatnio edytowane przez Czaro ; 20-07-2021 o 00:59
Mam uconnect 6.5 17.07.55 . Proszę mnie poprawić jak się mylę. DAB jest w moim radio. W Polsce obowiązuje DAP+. A więc można to zmienić?
Ja mam do wyboru DAB i normalnie działa.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
To u mnie włączam DAP skanuje i brak jakichkolwiek stacji.
Więc o co chodzi.
Może jesteś poza zasięgiem.
W centrum Częstochowy.
https://www.polskieradio.pl/240,Cyfr...AB/4698,zasieg Brak Częstochowy na mapie.
Ja mam radio, gdzie do wyboru jest AM/FM/DAB bez plusa. Po wybraniu DAB jak jestem w zasięgu (a mam uszkodzony wzmacniacz) to łapie sygnał i działa. To jest radio cyfrowe czyli albo dziala albo nie. W przypadku FM jak jest slaby zasięg to szumi.
Ostatnio edytowane przez PingNoMore ; 19-07-2021 o 13:44