Podobno olej był wymieniony po założeniu. Świece nie.
Chcieli, żeby płacić i za to i za to ale jak im przypomniałem, że to gwarancja to nagle tylko olej był wymagany. (auto ma przebieg 60kkm, świece były robiony 10kkm temu)
Teraz ciągle wywala P0107. MAP podobno wymienili w zeszłym tygodniu. W tym poprawiali wpięcie wtyczki...
Przed wymianą multi nie było takich błędów, auto stało 3 tygodnie bez ruchu i obawiam się, że to klasyczne problemy z aku, szczególnie, że pojawia się check transmission. Mam nadzieje, że dzisiaj się to rozwiąże.
ADF Wrocław, auto oddałem w czwartek wieczorem, wymiana MultiAir plus lakierowanie zderzaka i lusterka - poprawki po poprzedniej naprawie, plus zbieżność chcę żeby znów sprawdzili bo ciągle coś jest nie tak. Wczoraj dzwoniłem - dostałem info że elementy polakierowane ale jeszcze "schną" i że zaraz zaczną robotę z MA. Kolejny termin odbioru dziś (wątpię) albo piątek.
Mam wrażenie że oni estymują te naprawy jak junior software developer.
A w GAM Długołęka ktoś coś poważniejszego niż przegląd, olej, klocki itp. robił?
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
A ja do nich wróciłem właśnie, po krótkim epizodzie z GAMem. Poza tym że są opieszali i mają bałagan organizacyjny, to do żadnej naprawy mechanicznej czy serwisu który mi robili nie mam co się przyczepić, zawsze było OK. Poprawki robię właśnie do pierdół typu źle polakierowany zderzak.
W GAMie miałem większą akcję, opisywałem gdzieś kiedyś na forum. Po stanowisku serwisu typu - nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobisz - omijam szerokim łukiem. W GAMie w drugą stronę - organizacyjnie jakby bardziej ogarnięci i pro-klienccy (do pierwszego fuckupu), no ale robotę mi spi********.
Słabo to zatem wygląda. Ciekawe czy są już jakieś niezależne serwisy, które ogarniają Giulia/Stelvio. Poprzedniczkę - 159 sewisowalem w Irbisie i byłem zadowolony, rok temu byłem u nich zapytać o Giulię to nie byli jeszcze gotowi.
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka