A może jedzie ktoś z Krakowa na dzisiejszego spota? Ja będę wyjeżdżał około 13:30, bo tak akurat mi się zajęcia kończą.
A może jedzie ktoś z Krakowa na dzisiejszego spota? Ja będę wyjeżdżał około 13:30, bo tak akurat mi się zajęcia kończą.
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Witam ja rowniez wpadne dzis na zlocika jedzie ktos z Chrzanowa moze ?? albo przez chrzanow ??
pozdraiwam
ja już w domkudzięki wielkie
![]()
miło było poznać nowe osoby
proszę pamiętać o wymianie końcówek drążkówi zapewnić lepsze smarowanie
![]()
oczywiście wyniki starcia bowlingowego się nie liczą :p najlepszą ilość pkt. i tak miałam ja69
![]()
![]()
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Ja również dziękuję za zajefajny spocik i już szykuję się na następny
I od razu taki prezencik w postaci zdjęć ze spota, do obejrzenia bądź ściągnięcia z serwerka:
http://serwer000.no-ip.org/wojtek/spocik09052010
Ostatnio edytowane przez wojtekml ; 09-05-2010 o 18:58
Super zlot dzieki wszystkim i mam nadzieje ze zobaczymy sie na nastepnympozdrawiam
![]()
Siemka
No ja mam nadzieje ze będzie niebawem jakiś Replay
Wielkie podziękowania za ludzi z Bielska , Chrzanowa , Mysłowicitd.
Szkoda ze Pszczyna była zalanaP hehhehe
Fajnie ze byliście![]()
Aniucharobi przeglądy Uwaga
![]()
Super spocik, szkoda, że tylko chwilę byłem, do następnego![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Było super!! Dzięki dla wszystkich za przybycie i ekstra towarzystwo
Jestem bardzo wdzięczna że nie komentowaliście moich umiejętności bowlingowychale - i tu niespodzianka - okazuje się w bilard gram o niebo lepiej (dzięki Grzesiu za dobre rady pomimo że graliśmy przeciw sobie
)tylko szkoda, że nie byliśmy już wtedy w komplecie. Niestety nie wszyscy mieli do domu tak blisko jak my.
Kwiatu - cóż mogę rzec... jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za te cudne nakrętki na wentyle!![]()
zrobiłeś mi niesamowitą frajdę, tylko teraz muszę je ściągnąć i zakładać na specjalne okazje, żeby ktoś inny nie zrobił sobie prezentu
Wielka buźka
I jeszcze specjalne podziękowania dla kolegi, który mierzył mi ciśnienie w oponach, tylko nie wiem kto to![]()
Proszę się ujawnić
Wind - myślałam, że jednak dojedziesz, żałuj...
Kiedy następne spotkanko?![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Dzieki za spota było super fajnie czekam na kolejne zaroszenie do Tych pozdrawim wszystkich kobite w czepku urodzona też