www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Pablo Robiłem tydzień temu alfe 147 która jest u Ciebie serwisowana
Też nie mam zdjęć![]()
Ostatnio edytowane przez MOKI ; 30-05-2013 o 21:27
MOKI z calym szacunkiem do Ciebie i Twojej pracy, z mojej dziewiatki bylem bardzo zadowolony przy odbiorze, wygladala wysmienicie, zupelnie odswiezona, z bratem bylismy w szoku. Z czasem, krotkim czasem, zaczelo zlazic to czym byl pokryty lakier i powloka ma mnostwo holgramow, bardzo kiepsko to wyglada w sloncu.
Wpadnij zobaczę o co chodzi i zobaczę co da się z tym zrobić.
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
facebook.com/flokujemy
Moki ile czasu zajmuje Ci korekta 156? I jaki koszt? Może być na PW
Najpiękniejszy kolor, najtrudniejszy do wyprowadzenia i najtrudniejszy w utrzymaniu
To jeden z tych które rysują się od patrzenia![]()
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
facebook.com/flokujemy
To zależy od właściciela
Oba moje autka mają lakier w idealnym stanie a polerowane były oba ponad rok temu
Wystarczy uważać z myciem i używać dobrego wosku
Ja oddaję auto takie jakie widzi klient a co on zrobi z nim później...
No cóż ja niestety nie mam na to wpływu a szkoda bo niektórzy pytają ile czasu będzie się utrzymywał efekt polerki na to pytanie odpowiadam pytaniem kiedu pojedzie pan/pani na "szczoty" nie raz usłyszałem odpowiedź "jak się ubrudzi"
No i co ja mogę...
Ale oczywiście ja czekam na kontakt kolegi Lcs![]()
Pewnie że zależy od właściciela, ale hologramy (jeżeli to rzeczywiście są hologramy) nie powstają po niewłaściwym myciu tylko zostają po niedostatecznym wyprowadzeniu powierzchni lakierowanej.
Ten lakier, który ma kolega Lcs rysuje sie od mocniejszego potarcia fibrą więc do niego naprawdę trzeba delikatnego podejścia i czasu na wyprowadzenie.
Wosk niewiele wniesie do sprawy bo nie ochroni przed zarysowaniem, na to polecałbym powłokę kwarcową lub podobną, na kilkanaście miesięcy byłby spokój.
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
facebook.com/flokujemy