a co to za zice pozatym ze do 156??
na ogrod sie nadajom pod lałba ?
a co to za zice pozatym ze do 156??
na ogrod sie nadajom pod lałba ?
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
zatem proponuję zrobić taki konkurs... ja nie wiem czy wszyscy by chcieli startować ale dla mnie tak jak dla Daniela sprawa jest przesądzonatylko chyba z innym rezultatem
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Kilka słów o konkursie po spocie krakowskim. Wybieramy:
1 Najszybszego
2 Najlepszego
3 Najprzystojniejszego kierowcę AR (nie wolno głosować na siebie samego):
1: Archibaldi, Quattroporte88
2: Quattroporte88
3: Quattroporte88
Konkurs został zakończony!![]()
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 16-05-2010 o 21:39
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
ej co Wy bierzecie? zmieńcie dilerów... albo połowę działki następnym razem, a Ty quatro to w ogóle zrezygnuj z tego typu używek bo Ci nie służą![]()
![]()
ja to przepraszam ale kazdy wie kto ma najszybszy skuter w mieście - wynik qatro sa nie wazne !!
Dodatkowo nie liczy sie kto ma najszybszy czas tylko wszechstronność
---------- Post dodany o godzinie 23:24 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:23 ----------
tak wiem zaraz sie pojawią głosy że ktoś miał filtry brudne i generalnie całe zawody sie nie licza...
Co bym nie robił i tak sie nie liczy..............
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
ja zapomniałem sobie zabrać rękawiczek rajdowych kierownica mi sie ślizgała w recach i dlatego tak słabo pojechałem i w dodatku filtr przeciwpyłkowy chyba był nie wymieniony bo przez pierwsze dwa okraźenia miałem szybke w karcie zaparowaną. I tak powiem ! Jestem bardzo wylewny bo mnie boli ......heheee
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
taaaa pewnie... to teraz sobie pomyślcie jakie ja miałam problemyfiltry nie te, chrzczone paliwo, luzy na drążku i do tego wszystkiego dwójka mi nie wskoczyła... chyba coś ze sprzęgłem... :/ tragedia jakaś... mało tego... tak mje zarzucało na zakrętach.. chyba wszyscy wiedzą dlaczemu
![]()
a co do konkursu na najprzystojniejszego kierownika to Ligar czyja klasyfikacja się liczy??chyba wiadomo że mojabezsprzecznie
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Ja natomiast chciałem podziękować całemu zespołowi za doskonale przygotowany gokart, szybkie pit-stopy i doskonale dobraną taktykę owocującą znakomitymi czasami. Tylko, że przez was spóźniłem się na konferencję prasową w MrutynaTV![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV