[QUOTE=quattroporte88;337050]Caroline&Robert - proszę bardzo, rzadko stoję na zielonym(), ale zbyt długo się świeciło i czułem że wszyscy nie przeskoczą
Przewodnika poza tym się nie wyprzedza hehe
Ja chciałem tylko po kiełbaski podjechać ale stwierdziłem że na co mi to, a mi nie chodziło o stanie na zielonym tylko o ,,bezczelne'' ;p zastawienie przeciwnego pasa na skręcie w lewo na Jaworze
Veni Vidi Vici naprawde wypas spocik oby takich wiecej tylko szkoda troche zmeczony bylem po imrezie last night![]()
Dojechaliśmy!Na razie nic ięcej nie piszę, bo lecę do mojej jeszcze, ale wieczorem dam fotki etc.
BYŁO SUPER!!!
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
A, tam na krzyżówce...Później i tak sam się zgubiłem
Aniucha-no że Ciebie nie było pod ratuszem, yyy tzn twojej 1.6 GTA na nowych żarówkachJak odjeżdżałaś to ALFABAND grał Ci marsza, ale chyba nie zczaiłaś
![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Cześć wszystkim.
Był to mój pierwszy spot i wrażenie piorunujące. Fajni ludzie, fajne autka. Niestety grilla nie doczekaliśmy, bo musieliśmy się zwijać do domu. Trochę trzymaliśmy się na uboczu ze względu na wrodzoną u mnie i Gosi nieśmiałość, traktując to jako swego rodzaju rekonesans, zwłaszcza że Gosia była sceptycznie nastawiona, ale później jej się spodobało.
Poniżej link do kilku fotek.
Pozdrawiam
http://picasaweb.google.pl/101966679...96/AlfaSpotBB#
noo i ja dziekuje za miła atmosfere i wspaniałych ludzi xD oby wiecej takich spotow no i czestrzych![]()
Było słłłłłitaśnieDzięki chłopaki za wyciągniecie z rowu, no może z rowku
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Witam wszystkichspot byl naprawde SUPER !!!! jak bym nie przyjechal to bym bardzo zalowal tego.. Slavik i Mrutyna dzieki za zalatwienie tych naklejek
juz naklejone sa i super wyglada
nastepny spot juz bedzie Wloszka cala
pozdrawiam wszystkich Alfoholikow a dzis widzielismy ze jest nas troszke
---------- Post dodany o godzinie 21:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:22 ----------
Fajne fotkiale moja alfa miala miec tylko z przodu zdjecia ;P
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)