Panowie a skąd wiedzieliście czy ta blokada zakupiona jest po lifcie?? Bo szukam ale nigdzie nie ma takiej informacji na aukcjach a nie chce kupić takiej samej
Panowie a skąd wiedzieliście czy ta blokada zakupiona jest po lifcie?? Bo szukam ale nigdzie nie ma takiej informacji na aukcjach a nie chce kupić takiej samej
Tylko i wyłącznie po jej dacie produkcji, która jest na naklejce. Ogólnie to im młodsza tym lepiej. Ja za moja dalem 60 z przesyłką. I nie żałuję tych pieniędzy.
A które cyfry na tej naklejce to data??
- - - Updated - - -
Dobra juz wiem
- - - Updated - - -
Panowie 15/10/2007 to już polift??
Wg mnie tak. Tym bardziej ze ta część pewnie byla zamontowana w samochodzie po 2008r
Kurde no jak odkręcić te blokadę od kolumny kierowniczej ? Z jednej strony jakieś stożkowe nity...
Alfa Romeo
145 2.0 TS --> 156 2.0 TS --> 156 lift 2.0 JTS --> 159 1.9 JTDM
Najpopularniejszym sposobem jest chyba nacięcie rowka w łebku.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Panowie dorwałem blokade kierownicy z roku 2011 dziś robiłem przekładkę i problem znikł jak ręką odjął, blokada dużo szybciej blokuje i żaden błąd się już nie wyświetla. Polecam taki zabieg jak ktoś ma taki błąd![]()
przełożyłeś silniczek i przesmarowałeś tryby?
też się muszę za to zabrać, tylko te nity ;p
Przełożyłem tylko elektronike i mikro styki reszty nie ruszałem ze względu na to że blokada byla z końcówki 2011 roku wiec nie bylo sensu.