Strona 20 z 30 PierwszyPierwszy ... 1011121314151617181920212223242526272829 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 294

Temat: Kosmetyki samochodowe - DETAILER CENTER -

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    POznań
    Auto
    2 x Audi A4

Domyślnie

Również dziękuje i zapraszam ponownie co do autoglym dystrybutor ma bardzo dziwne podejście do dystrybucji więc raczej nie

Mieszka w
    POznań
    Auto
    2 x Audi A4

Domyślnie

Witajcie
    To już tylko weekend ( tak to słowo budzi ostatnio wiele emocji) pozostał naszej wielkiej Urodzinowej Promocji
    Zapraszamy

www.detailercenter.pl

Użytkownik Romeo Avatar Damian156JTD
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16V

Domyślnie

A jaki by był efekt gdybym umył auto,wyglinkowal,nałożył black hole i na to FK pink wax albo FK 1000 hi-temps?

Użytkownik Romeo Avatar Mask
    Mieszka w
    Grudziądz
    Auto
    Lex IS200 SC

Domyślnie

Efekt byłby na pewno bardzo dobry, z tego co czytałem to ciekawe zestawienie. Warto byłoby jeszcze chyba przed Black Hole użyć jakiegoś cleanera, to będzie się jeszcze lepiej trzymało i całość dłużej poleży.

Mieszka w
    Łódź
    Auto

Domyślnie

To co chce zrobić to umyc na 2 wiadra ,wyglinkowac ,ewntualnie użyć FK 425 ,black hole no i na to FK pink wax albo FK 1000 hi-temps,tylko nwm który bd lepszy ,najbardziej zależy my ba wet looku ,ale tego chyba nie zapewnia

Użytkownik Romeo Avatar Mask
    Mieszka w
    Grudziądz
    Auto
    Lex IS200 SC

Domyślnie

Za jakiś czas będę mógł Ci powiedzieć jak trwały jest FK Hi-Temp i Duragloss Clear Coat Polish. Chociaż kurde właśnie spojrzałem na zamówienie i zostało pomylone! Nie wiem czy dostanę to co faktycznie zamawiałem, bo zamówienie było w zasadzie składane na PW na forum :[ Mam nadzieję, że uda się to odkręcić.

EDIT:
    Sprawdziliśmy i to jednak ja spierdzieliłem w zamówieniu - podałem nie to co chciałem. Za dużo tego chyba przeglądałem i przy konkretnym zamówieniu ok. 20 pozycji nie ogarnąłem Zobaczymy co uda się jeszcze w tej kwestii naprawić
    EDIT2:
    Uff, na szczęście paczka dziś nie wyszła i uda się to podmienić

Wracając do powyższych postów.
    Przed DG CCP zamierzam najpierw umyć porządnie auto, felgi, nadkola, progi i doły drzwi potraktować IronXem, następnie glinka, niwelacja rysek Ultimate Compound i dedykowany cleaner Duragloss Polish Bonding Agent. Wtedy sealant musi się już naprawdę dobrze trzymać :]
    Dla porównania chcę kawałek auta zrobić FK Hi-Temp (i felgi też) - zobaczymy jaka będzie różnica :]
    Ostatnio edytowane przez Mask ; 11-02-2013 o 23:07

Mieszka w
    Łódź
    Auto

Domyślnie

Właśnie też chce dodać jeszcze któryś z tych do zamowienia i zastanawiam sie jaki ,nwm czy pink wax jest też do ciemnych lakierów,wyczytalem że on właśnie daje wet look i mam dylemat co bd lepsze

- - - Updated - - -

Dobra biorę pink wax

Użytkownik Pirat drogowy Avatar xweb
    Mieszka w
    Wlkp
    Auto
    156 SW 1.9 JTD 16V 140@167KM

Domyślnie

Dziękuję za kosmetyki, poproszę o dodanie loginu w sklepie do grupy rabatowej.

Moje spostrzeżenia:
    1) Endurance w żelu - trzeci dzień jeżdzę w mrozie i chlapie, a opony mokre i "tłuste". Porównanie do innych na razie pełen plus. Świetny zapach. Z nudów nałożyłem na inne opony - motor, rower jeden, inny rower - efekty rowerowe gorsze (może dlatego, że opona kevlarowa...)
    2) ValetPRO Citrus Tar and Glue Remover - pachnie inaczej, mocniej - poprzedni, a zostało mi jeszcze trochę jest bardziej cytrusowy, ten bardziej chemiczny.
    3) POORBOYS WORLD Wheel Sealant - zapach kapitalny, po aplikacji na felgi (letnie póki co) ładnie się wypracowuje - praca z nim to czysta przyjemnosc, pudełko starczy na dłuuugo.

Woskowanie póki co odłożone, ale sprawdzę jak się ma:
    4) FINISH KARE 300 Hand Glaze
    5) ValetPRO Classic Gloss Protection

do zestawu ekspresowego, którym zwykle traktuje auto - SRP + EGP.
    Ostatnio edytowane przez xweb ; 12-02-2013 o 08:31

Użytkownik Znawca Avatar KHOT
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Panzergrau

Domyślnie

Ktoś mnie zaraz oskarży o jakieś powinowactwo i natrętną reklamę, ale następna paczuszka odebrana, na dodatek w niedzielę (sic!) , oczywiście z bonusami. Zdecydowanie podoba mi się marka Shiny Garage, dwa szamp(a/o)ny dokupione jeszcze do testów,zobaczymy jak będą współgrać z woskiem 1000p.

Mieszka w
    POznań
    Auto
    2 x Audi A4

Domyślnie

Cieszę się panowie że produkty się sprawdzają i paczuszki dolatują całe i zdrowe.
    Dziękujemy za zamówionka i opinie.
    Służymy dalej pomocą