Również dziękuje i zapraszam ponownie co do autoglym dystrybutor ma bardzo dziwne podejście do dystrybucji więc raczej nie![]()
Również dziękuje i zapraszam ponownie co do autoglym dystrybutor ma bardzo dziwne podejście do dystrybucji więc raczej nie![]()
Witajcie
To już tylko weekend ( tak to słowo budzi ostatnio wiele emocji) pozostał naszej wielkiej Urodzinowej Promocji
Zapraszamy
www.detailercenter.pl
A jaki by był efekt gdybym umył auto,wyglinkowal,nałożył black hole i na to FK pink wax albo FK 1000 hi-temps?
Efekt byłby na pewno bardzo dobry, z tego co czytałem to ciekawe zestawienie. Warto byłoby jeszcze chyba przed Black Hole użyć jakiegoś cleanera, to będzie się jeszcze lepiej trzymało i całość dłużej poleży.
To co chce zrobić to umyc na 2 wiadra ,wyglinkowac ,ewntualnie użyć FK 425 ,black hole no i na to FK pink wax albo FK 1000 hi-temps,tylko nwm który bd lepszy ,najbardziej zależy my ba wet looku ,ale tego chyba nie zapewnia
Za jakiś czas będę mógł Ci powiedzieć jak trwały jest FK Hi-Temp i Duragloss Clear Coat Polish. Chociaż kurde właśnie spojrzałem na zamówienie i zostało pomylone! Nie wiem czy dostanę to co faktycznie zamawiałem, bo zamówienie było w zasadzie składane na PW na forum :[ Mam nadzieję, że uda się to odkręcić.
EDIT:
Sprawdziliśmy i to jednak ja spierdzieliłem w zamówieniu - podałem nie to co chciałem. Za dużo tego chyba przeglądałem i przy konkretnym zamówieniu ok. 20 pozycji nie ogarnąłemZobaczymy co uda się jeszcze w tej kwestii naprawić
EDIT2:
Uff, na szczęście paczka dziś nie wyszła i uda się to podmienić
Wracając do powyższych postów.
Przed DG CCP zamierzam najpierw umyć porządnie auto, felgi, nadkola, progi i doły drzwi potraktować IronXem, następnie glinka, niwelacja rysek Ultimate Compound i dedykowany cleaner Duragloss Polish Bonding Agent. Wtedy sealant musi się już naprawdę dobrze trzymać :]
Dla porównania chcę kawałek auta zrobić FK Hi-Temp (i felgi też) - zobaczymy jaka będzie różnica :]
Ostatnio edytowane przez Mask ; 11-02-2013 o 23:07
Właśnie też chce dodać jeszcze któryś z tych do zamowienia i zastanawiam sie jaki ,nwm czy pink wax jest też do ciemnych lakierów,wyczytalem że on właśnie daje wet look i mam dylemat co bd lepsze
- - - Updated - - -
Dobra biorę pink wax
Dziękuję za kosmetyki, poproszę o dodanie loginu w sklepie do grupy rabatowej.
Moje spostrzeżenia:
1) Endurance w żelu - trzeci dzień jeżdzę w mrozie i chlapie, a opony mokre i "tłuste". Porównanie do innych na razie pełen plus. Świetny zapach. Z nudów nałożyłem na inne opony - motor, rower jeden, inny rower - efekty rowerowe gorsze (może dlatego, że opona kevlarowa...)
2) ValetPRO Citrus Tar and Glue Remover - pachnie inaczej, mocniej - poprzedni, a zostało mi jeszcze trochę jest bardziej cytrusowy, ten bardziej chemiczny.
3) POORBOYS WORLD Wheel Sealant - zapach kapitalny, po aplikacji na felgi (letnie póki co) ładnie się wypracowuje - praca z nim to czysta przyjemnosc, pudełko starczy na dłuuugo.
Woskowanie póki co odłożone, ale sprawdzę jak się ma:
4) FINISH KARE 300 Hand Glaze
5) ValetPRO Classic Gloss Protection
do zestawu ekspresowego, którym zwykle traktuje auto - SRP + EGP.
Ostatnio edytowane przez xweb ; 12-02-2013 o 08:31
Ktoś mnie zaraz oskarży o jakieś powinowactwo i natrętną reklamę, ale następna paczuszka odebrana, na dodatek w niedzielę (sic!), oczywiście z bonusami. Zdecydowanie podoba mi się marka Shiny Garage, dwa szamp(a/o)ny dokupione jeszcze do testów,zobaczymy jak będą współgrać z woskiem 1000p.
![]()
Cieszę się panowie że produkty się sprawdzają i paczuszki dolatują całe i zdrowe.
Dziękujemy za zamówionka i opinie.
Służymy dalej pomocą![]()