Rośnie nam ekpia powoli...Licze na was ,że wkońcu na spocie "kopcowym" pojawi się cała liga z Bytomia i okolic![]()
Rośnie nam ekpia powoli...Licze na was ,że wkońcu na spocie "kopcowym" pojawi się cała liga z Bytomia i okolic![]()
Wow i w dodatku kolejna alfa na Rozbarku![]()
tak, tylko pamiętaj, że Rozbark, to nie Arki i Chorzowska wzdłuż, ale też Witczaka, Kochanowskiego i tamte okolice
fajnie, że coraz więcej AR w okolicy
verdebiancorosso
Tylko mi tu nie zarzucaj nieznajomości topografii Bytomia!![]()
I tak centrum zarządzania jest na Arki!
Kłóćcie się dalej a w Bytomiu z dnia na dzień coraz więcej Alf i Alfaholików http://www.forum.alfaholicy.org/tu_s...ml#post1064079![]()
Faktycznie, sporo Alf po Bytomiu śmiga, czy parkujeDzisiaj widziałem kolejną, na próbnych numerach, może też będzie na SY. Gorzej, że mało która odpowiada na pozdrowienia
.
Alfa Romeo Gtv 2.0 TB
Stroszek, często jestem na TG (Osada Jana)
Pozdrawiam
P.S. Ile mamy Gtv w Bytomiu, TG orientuje się ktoś ?
Widziałem nie tak dawno ciekawą czarną stała na oryginalnych telefonach w centrum Bytomia
Bo kupe jest tylko "użytkowników" Alf a nie miłośników. Dużo nieświadomych , kupujących "tanią" Alfę jako alternatywe dla cenowo podobnego 15letniego Golfa. No a potem brutalna rzeczywistość i zdziwienie w sklepie z częsciami wychodzi na jaw i połowa tych użytkowników jezdzi Alfami w opłakanym stanie technicznym .Nie da się ukryć ,że Alfa jest drożyzna no ale trzeba się tym zainteresować zanim się kupi . Ja sam nie mogę się nazwać 100% alfaholikiem bo podoba mi się wąskie grono modeli tej marki ale uwielbiam niepospolite auta dlatego wybrałem najpiękniejszą deske rozdzielczą jaką kiedykolwiek widziałem i najpiękniejszą linie "kombika" jaką ludzka myśl techniczna wydała na świat. Jak to Clarkson mawia - niepraktyczne , niefunkjonalne , niebanalne , piękne - to cała Alfa.. Wracając do "pozdrowień " to mnie też mają za wariata jak macham czy mrugam swiatłami , no ale czasem odwzajemniają![]()
Witam i kłaniam się z centrum Chorzowa![]()
Pozdrawiam
Jarek