Niby załapało.. ale jakoś strasznie skromnie biorąc pod uwagę jak się mojej żonie ten model podoba..
Niby załapało.. ale jakoś strasznie skromnie biorąc pod uwagę jak się mojej żonie ten model podoba..
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
lepiej znajdź zdjęcie 146 bo sobie przypomnę, że mnie ucho od piłeczki boli![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
srebrna GyTy także się załapała na foto widzę![]()
Ja też składam podziękowania do organizatorówchoć na chwile byłem mogę stwierdzić że zajebiście było
![]()
to ogarniaj sie szybko i wiesz gdzie przylatuj ......
- - - Updated - - -
to ogarniaj sie szybko i wiesz gdzie przylatuj ......![]()
A teraz takie głupie pytanie?Kto mi włożył kalendarzyk jurajskiego klubu AR w drzwi kierowcy?
Chciałbym dobroczyńcy podziękować
kilka zdjęć przerobionych w PSie, może komuś sie spodoba i przyda:
i jeszcze jedno, które zostało zgłoszone do konkursu na zdjęcie miesiąca i którego póki co nie opublikuję![]()
kalendarzyk to być może ja ale - nie byłem sam![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
a czym sobie zasłużyłem na takie wyróżnienie?
w każdym bądź razie dzięki![]()
trochę fotek![]()
jak by ktoś chciał w większej rozdzielczości to pisać PW ... komu się chce to z toru można gify porobić bo serie są![]()
https://picasaweb.google.com/1065757...FotkiNaSerwer#
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Witam wszystkich powoli ogarniam tę stronę na wstępie chciałam pozdrowić wszystkich. Pozdrowionka dla ludzi ze zlotu było superowo dziki wielkie dla organizatorów wszystkich a w szczególności dla Rafała i Kingi i dla sponsorów których teraz nie wymienię bo zwyczajnie nie pamiętam! AUTEX i ich fantastyczny zespół ,wszystkich uczestnikówMADMAX, domek nr 6,8,chyba 18 tam gdzie mały Igor i grożna Brera
,cłopaków z pokoju 5i JULKE,pokój 7,8 całą ekipe z domku nr 1 i pana z białej Giulietty, ekipe z Łodzi , Abidibi i twoją ekipę ,pana który razem z żoną i synem jechali za mną na kartingach ,Weronik z mężem i córeczką ,Quatro,grającą na ząbkach Sabinkę jej brata Marcina , Grzesia i wszystkich których pominęłam bo nie pamiętam imion bo jak na pierwszy raz to trochę za dużo na następny rok będzie lepiej z moją pamięcią . Obiecuję postaram się
.I wielkie pozdrowionka dla chłopaków z Flar-ital.pl i dzięki za to dzieło sztuki na które co dzień mam przyjemność zerkać! Podziękowania za fajnie spędzony czas. A tak na marginesie efekt toru wyczynowego hamulce -konieczna wymiana no i chłodnica niestety też he he a mój prywatny mechanik obecnie w Hiszpanii !!! I niestety koszta naprawy większe to mi sie nie podoba ale z moją bellą damy radę . pozdrawiam wszystkich i do następnego.
![]()