Pytanie: machacie tylko "swoim" czy wszystkim?
Pytanie: machacie tylko "swoim" czy wszystkim?
ja różnie![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ja staram się machać wszystkim, ale zaczynam się powoli zniechęcać do tego. Bo tylko jeden chłopak z 156 SW mi odmachał, a tak to żadna 147, 159, ani nawet Guiletta mi nie odmachała![]()
Jakbym miał machać wszystkim, zamachałbym się
W zasadzie macham tylko 166 przed liftem (aż raz już) bo... liczę na to, że jej kierowca będzie mi podobnym zapaleńcem dużych limuzynW poliftowych to głównie prezie siedzą.... No i jegomoście z bielskiego ratusza
![]()
Mnie odmachują/odmigują wyłącznie przedliftowe 166![]()
Przez pół roku jeżdżę alficzką, machając wszystkim tylko trzy razy zdarzyło sie tak że mi ktoś odmachał. Nie poddaje się jednak i macham sobie dalej. Nic mnie to przecież nie kosztuje, a jak ktoś mi odpowie tym samym to jestem uchachany jak dziecko i cały dzień mam udany![]()
No a ja pozdrawiam żuwika, dzisiaj ok 17:00 wyjeżdzał z Andersa na Żywiecką (w stronę Białej) i strasznie musiał się wk... że ta srebrna L-ka przed nim tak powoli zawraca...Cóż, ponętna kursantka, ale mało pojętna
![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Kochani, ja nie mam ramek alfaholików, bo po kupnie Belli dostałam śliczne od Męża i nie chcę ich zmieniać, rozumiecie...
ale jestem jak najbardziej "swoja", więc machajcie nawet jak ktoś nie ma ramek![]()
ja pozdrawiam w każdym razie, bo różnie to bywa![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić