Jak rozumiem podłączenie pod zmieniarkę. Myślałem rączej o czymś takim. http://allegro.pl/transmiter-fm-2-x-...044302899.html
Miałem w Punto taki szrot, moim zdaniem (!) bez porównania![]()
Po prawie roku (bez miesiąca) użytkowania stwierdzam, że też szukałem pełnego blue&me z aux, usb itp., na początku regularnie nagrywałem nowe kawałki na pendrive, wyciągnąłem kabel ze schowka do podłokietnika, po czym skorzystałem z niego kilka razy. Robię trasy po 150km i mając wszystko słucham...radia. Są wiadomości, jakieś kawałki i tak jakoś zapał do nagrywania mp3 minął. Samo podłączenie telefonu przez B&M nieocenioneTransmitera próbowałem w poprzednim aucie, pozostałem przy nagrywaniu kawałków na CD AUDIO (czasem mi się chciało
)
Dzięki za opinie.
Zostanę zatem przy opcji wypalenia kilku płyt w formacie MP3.
Wczoraj oglądałem ten egzemplarz
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6zFm6m.html
Auto dość mocno poobijane. Ogólnie conajniej 4 elementy do malowania albo poprawek lakierniczych. Auto dość zaniedbane. Ale najważniejsze moje obawy wzbudziły listwy, które są przymocowane na zewnątrz do progów. Takie ozdobne. Po obu stronach odsają. Po prawej stronie z przodu w odległości 5 cm od poczcządku progu listwa zaczyna odstawać na około 4 mm. na długości 10cm. Nie można jej docisnąć. Z lewej strony też trochę odstaje ale nie tak mocno. Facet mówi, że to od słońca plastik tak się odkształcił ... ale coś mi się nie wydaje. Czy zauważyliście, żeby Julki miały problem z odstającymi listwami progowymi. Obawiam się skrzywionej płyty podłogowej i większego dzwona ale może się myle. Co o tym sądzicie?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Jak mi pamięć pozwoli zrobię Ci zdjęcia mojej dziś ale ponad programowego odstawania nie widzialem
ale macie teorie - te listwy są w bocznej części na kołkach więc albo ktoś coś demontował po coś i teraz kołki albo nie siadły jak trzeba albo to nie te co powinny tam być, albo listwy uszkodzeniu uległy od ...łap podnoścniów kolumnowych w serwisach - bardzo często spotykane.