pozdrawia mila kobiete ze 147 na oswiecimskiej widziana o godz. 12:40 pomachane, odmachane pelna kulturka![]()
a ja pozdrawiam Kolegę z żółtej 146 na rej SD widzianej w Mysłowicach na Oświęcimskiej ok 15.10....
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Moje pozdrowienia jak zawsze będą inne bo Alf to nie spotykam
Pozdrowienia dla WSZYSTKICH debili blokujących lewy pas kiedy prawy jest wolnylub biorących się za wyprzedzanie i robiący to dosłownie minute.
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
146 na SK..... i ramkach dzis ok 18-19 na Klonowej w Siemcach to kto to?
To ci którzy nie sprawdzili sie na etacie ciecia lub na zmywaku w UK,ale o ruchu prawostr.zdążyli zapomnieć.Nie dziwie sie im.I nie pozdrawiam(chyba ,że przez kupe kamieni)
Tiry sę lepszerobią to w godzine)prawie
![]()
pozdrawia granatową Alfę 147, którą minąłem wczoraj, koło 21, na trasie Gliwice - Rybnik (chwilę za zjazdem na A4)
niestety kierownik nie zauważył...
Pozdrawiam czarną Mito SBI... na trasie do Bielska. pomrugane, pomachane![]()
pozdrowienia dla Darknes-a widzianego dziś klimeckiego, goniłeś w strone grzegórzeckiego ok. 16;30, ja stałem na przystankuten dźwięk poznam wszędzie
![]()