Kolega w nią wpadł w piątek obniżaną Hondą Civicwtedy była jeszcze dużo mniejsza. Auto na szczęście żyje.
Kolega w nią wpadł w piątek obniżaną Hondą Civicwtedy była jeszcze dużo mniejsza. Auto na szczęście żyje.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
sciagnij dekiel studzienki kanalizacyjnej , burzówki itd.. , i powinno wystarczyc jak na nią niby wjedziesz![]()
Mateusz, prawy pas mostu Jagiellońskiego w kierunku centrum... dziur jest kilka
Bunga, bunga per tutti!
Tak, jest dziura- ale tam chyba jest ograniczenie prędkości. Mogliby się wyprzeć, że jechał nieprzepisowo.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
poczekaj jeszcze trochę, wiesz jak to we wroclawiu w zime. trochę mrozu i dziur na zawolanie. wrocławski asfalt ma temp pracy -10 +20. w innych albo kruszy się jak cukier albo plynie![]()
Ładna duża dziura z prawej strony zrobiła się na Królewskiej na Zakrzowie, jadąc od strony Zatorskiej w kierunku Wilanowskiej, w połowie ulicy.
dziekuje za zainteresowaniemuszę poczekać tydzień i coś wymyślę ale obecne sugestie zbadam
![]()
Haha niedługo zrobimy google.mapy.dziuryDW.pl![]()
Pomysł nie głupi... czasem warto wiedzieć gdzie uważać. Tym bardziej jeśli jesteśmy właścicielami takich, a nie innych autek![]()
jest teoretycznie strona www.dziury.prw.pl/ ale nie jest za dokladna ;/ brak aktualizacji