dziękuje dziękujeprzypadkiem pare zrobiłem ;P
No fajnie że pojawiają się nowi ludzie!
Jestem mega zadowolony, że są nowi ludzie i się deklarują na kolejne wizyty!![]()
Co najmniej 18 samochodów tydzień w tydzien, jest dobrze!!!
)
18:00
19:00
20:00
dziękuje dziękujeprzypadkiem pare zrobiłem ;P
No fajnie że pojawiają się nowi ludzie!
Jestem mega zadowolony, że są nowi ludzie i się deklarują na kolejne wizyty!![]()
Co najmniej 18 samochodów tydzień w tydzien, jest dobrze!!!
)
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Ale dwóch faworytów brakowalo...Hitower i Zmianowy....cos brera club Warsaw kulejealbo tak filmik zadzialal na nich
![]()
zabrakło bo moja Bre nie jeździ jak walą solą na drogi!!!
Brera Team Warsaw
Oj tam oj tam Hitowermasz jeszcze 156
ktora zawsze jezdzi
![]()
powraca temat koszulek ... zostanie przygotowany testowy projekt na spot czwartkowy 5 lutego i 7 lutego na spotkanie piwne![]()
do przymierzenia, zapoznania się z projektem i ewentualnego zamówienia![]()
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
czyli mozna teraz do Ciebie korposlangiemA gdzie masz HQ ? Zapewne w Mordorze, to by tłumaczyło Twoja absencje
![]()
Ostatnio edytowane przez szewi ; 25-01-2015 o 15:14
Więc i Michał nie masz tez czasu na twoje Białostockie dipeczkiij beda zazdrosne jak dowiedza sie o tych z Domaniewskiej
![]()
Domaniewska 32 to mój Mordor ^^
Sent from my Nokia Lumia 925
using Tapatalk
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group