Slavol jak bedziesz chcial mam okolo 10 minutowy filmik jak jada ulica![]()
Slavol jak bedziesz chcial mam okolo 10 minutowy filmik jak jada ulica![]()
może coś zrobimy na pożegnanie sezonu 1.09 albo 2.09 jakiś gryl może spot na kręglach z pizzą albo gokarty w poznaniu albo cokolwiek?? całe wakacje nic się nie działo to może choć raz wszyscy by się ruszyli gdzieś?? jak będzie gril to kark i sos załatwię. Nie wspomnę o tym większym spocie w pile czy tam zlocie o którym w gazecie czytałem. chyba to był tygodnik pilski?? czy sie mylę?no buszmeno impuls slavol tomek karsto i inni których nie wymieniłem. dajcie znać że żyjecie. kiedyś stać wszystkich było żeby wpaść pogadać przy grilu. czyż nie było sympatycznie? nie warto tego powtórzyć?? przecież wiele nie trzeba żeby coś zrobić. Ja kark zapewniam jak co resztę ustalcie. No chyba że nikomu sie nie chce nic robić w temacie to obiecuję że już nigdy nie wyjdę z żadną inicjatywą bo poprostu nie ma sensu. no to temat zapodany . termin tez można zmienić. ja jak co nie moge w 2 ostatnie weekendy września. jeden jestem w szkocji a drugi na mazurach na rally poland:-) jako kibic jak narazie:-)
tomek nie pierdziel tylko pomyśl nad tym poważnie
a widzisz nikt nawet nie zareagowal, ...
no to było do przewidzenia. szkoda. to juz nie to co rok temu i wczesniej... nawet karkówka nie działa to juz nie wiem co.
bo tu sa wszyscy stasznie zajeci zapytaj kiedy ostatnio bylo spotkanko
ja jestem za ... a moznaby odnowic stare znajomosci - a i bede grzecznyjesli ktos jeszcze sie zdecyduje to dawajcie cos zorganizujemy (wczesniej niestety nie mialem jak napisac) to co odezwie sie ktos jeszcze?? Tomek Ty sie piszesz na cos takiego?? byloby nas juz 3 a tedy bedzie juz z gorki...Slavol TY moze tez dalbys rade - Impuls, Buszmeno no i nowi ktorzy tak ochoczo dolanczali do pilskiego Alfa Team-u... jest jeszcze tydzien czasu na ustalenie co gdzie i jak...Jak cos ja moge udostepnic swoje podworko z miejscem na ognisko jakby bylo zainteresowanie nad rzeczka opodal krzaczki
![]()
to czekamy na kolejne informacje![]()
Ja standardowo nie mam kiedy. Ewentualnie bardziej by mi pasowało we wrześniu jak już nieco weekendy mi się zwolnią. Generalnie to wymieniłem gumy na tym stabilizatorze-wsadziłem poliuretany. No i przyszedł czas na rozstanie się z moją alfą. Jutro zaprowadzam do lakiernika, zrobi mi zderzak i wystawiam. Są jacyś chętni?![]()