No ok ale gdzie je można zamówić ew. do kogo pisać w tej sprawie ?? bo powiem szczerze lubie takie gadżety![]()
No ok ale gdzie je można zamówić ew. do kogo pisać w tej sprawie ?? bo powiem szczerze lubie takie gadżety![]()
Dałem link w odpowiedzi na Twój pierwszy post odnośnie ramek, wystarczy kliknąć.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
sory kolego nie zaczaiłem <lol> myślałem ze tylko tak napisałeśDzięki wielki ramka już zamówiona
![]()
pozdrawiam chyba czarna brerke widziana jakies 30 min temu na parkingu pod lodowiskiem/basenem w Dębicy
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
pozdrawiam wlasciciela 156 mijanej za niebylcem
159 WX
wlasciciela 156 RK albo RKR na ramkach stojacej niedaleko kosciola w Rymanowie
oraz wlasciciela ciemnej 147 RZ bez ramek ktora jechala za mna przez podwislocze
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
pozdrowienia dla 159 sw granatowej chyba bez ramek, widzianej w Rzeszowie koło stadionu resovi w sobotę około 17![]()
Jak koło stadionu Stali to mógłbym to być ja![]()
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej AR 156 ze spojlerem widzianej dzisiaj dwa razy na odcinku Rzeszów - Ropczyce, kiedy to do Krakowa jechałem i kiedy już wracałem też się widzieliśmy. Chyba na zjeździe na Wielopole Skrzyńskie.
Pozdrowienia dla "żony Piotra_C" widzianej dzisiaj koło Realaode mnie była łapka i mrugnięcie - koleżanka się zgapiła i zdążyła jedynie zatrąbić
![]()