Pozdrawiam kierownika srebrnej, poliftowej 147, obok ktorego zaparkowalem dzisiaj przy Carrerfourze na Zakopianskiej. Kolega bez ramek, ale wsadzilem mu wizytowke Alfaholikow za wycieraczke. Widzialem pozniej jak odjezdzal – ciekawe, czy wpadnie![]()
Pozdrowienia dla pana w srebrnej 156 sw widzianego dzisiaj na trasie N.Sącz-Krynica. Tak się zdziwiłem że ktoś odmachał że nawet rejestracji nie zauważyłem![]()
pozdrowienia dla zielonej 155 1.7ts widzianej dziś na mogilskim, kierującym się w strone dworca
pozdro dla oramkowanej 156 spotkanej wczoraj na alejach po godz. 16.30 w okolicy agh. Kolega wyjeżdzał z Reymonta bodajże. Przejeżdałem obok to podniosłem łapke ale nie widział.
Today we are living our future memories..
pozdrowienia dla kolegi ktory jechal w strone luszowic czarna Gta 3.0 24v![]()
to chyba jakiś nowy model
edit:
i jeszcze zapomniałbym - pozdrowienia dla kierowników ciemnej 155 i czarnej GTA na krakowskich blachach, których alfy stały zaparkowane obok siebie na parkingu podziemnym Comarchu w poniedziałek. Te wizytówki które mieliście za szybami to moja sprawka![]()
Ostatnio edytowane przez PiterR ; 01-10-2010 o 12:59
Today we are living our future memories..
Kto mi dzisiaj machał w Pszczynie ok. 13:00, koło Ganinexu ze srebrnej 156, na ramkach, na blachach SB?
Ułaaa, aleś sobie zrobił Dawid wstyd na forumNapisał Dchedogi
PS: Musimy się Dawid kiedyś zgadać na jakim spocie i w końcu ponapieprzać się z innych, a nie tylko z siebie![]()
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 01-10-2010 o 15:46
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV