DDEvil, no własnie takie są plany, by jechać w nocy z czwartku na piątek z piątku na sobotę nocować, a wracać w niedziele![]()
DDEvil, no własnie takie są plany, by jechać w nocy z czwartku na piątek z piątku na sobotę nocować, a wracać w niedziele![]()
czy ma ktos problemy z logowaniem?
Kate, logowalem sie drugi raz z innym mailem i loginem dalej to samo![]()
Napisał DDEvil
jeżeli wyjedziemy w nocy, na to samo wyjdzie, co w zeszłym roku - męczącoNapisał Kate
może by tak wyjechać w piątek np. o 6:00, akurat dojedziemy jak rozpoczyna się zazwyczaj "doba hotelowa"?
Bardzo chętnie się do was dołącze w krk.Napisał markus
Co do noclegu - macie jakieś propozycje konkretnych hoteli? Jeżeli nie to zostaje nam camping, tak jak już wcześniej wspominałem![]()
ja narazie znalazłam coś takiego
http://www.vasmacskapanzio.hu/englishindex.php
ale szukam jeszcze czegoś tańszego, tutaj ok 65zł za osobę
większość pensjonatów ma 10-12 miejsc noclegowych
Najlepiej by było jakby cała nasza ekipa ulokowała się w jednym miejscu. Co do tego pensjonatu przez Ciebie zaproponowanego wydaje mi się dobrym rozwiązaniem. Przy apartamencie 4 osobowym (takim byłbym zainteresowany) to wychodzi ok. 55zł od osoby i śniadanie gratisNapisał moninika
![]()
Najlepiej by bylo ale watpie zeby sie to udalo w zeszlym roku nocowalismy w dwoch roznych pensjonatach.Napisał M@T
Tez bym wolal jednak w piatek rano jechac ze wzgledu na prace.Napisał moninika
Jeżeli chodzi o ten pensjonat co zaproponowała moninika, to napisałem do nich maila i są wolne miejsca w tym czasie w cenie 10600HUF za 2-os. pokój ze śniadaniem i 17200HUF za 4-os. ze śniadaniem, wystarczy do nich napisać maila z prośbą o rezerwacje bez konieczności płacenia zaliczki.
pzdr
M@T, a ile mają wolnych tych miejsc?
jak nie chcą zaliczki to zarezerwuj od razu - im wcześniej tym więcej wolnych miejsc???
no i targuj się,
na stronie jest cena 9000, i jeszcze zniżki dla grup zorganizowanych :mrgreen:
liczymy na Ciebie![]()
Witam! Czy jedzie jakaś kolumna z śląska? wogule wiem ze to trochę za wcześnie ale gdzie będziecie przekraczać granice (Cieszyn) ! Bo ja z Patrykiem_wey z chęcią dołączyli byśmy się do takiej kolumny! Co do noclegu to to każdy indywidualnie załatwia czy może jakoś grupowo jak tu niektórzy już piszą? Pozdro
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km