parę fotek dodałem na ten serwer, filmu nie dodam bo tragiczna jakość, na swoim telefonie to mogę sobie oglądać ale nie na kompie;D
parę fotek dodałem na ten serwer, filmu nie dodam bo tragiczna jakość, na swoim telefonie to mogę sobie oglądać ale nie na kompie;D
Ze zdjęciami spokojnie, jak wszyscy powrzucają zdjęcia, to proponuje żeby je ktoś ogarnął, i wrzucił na jakiś serwer hostingowy, jutro czy pojutrze.
Dzięki Wielkie wszystkim za obecność, nie spodziewałem sie aż tak dużej frekwencji !![]()
Mam nadzieję że wszystkim sie podobało i przy okazji następnego spota ochoczo ponownie zawitacie![]()
Co do zbyt dużej prędkości przejazdu... przepraszam ale ja te widoki znam już na pamięćwięc przejazd traktuje głównie na zasadzie jazdy dynamicznej
ale żeby było fair to droga powrotna już na spokojnie
![]()
Jeszcze raz dziękuje wszystkim przybyłym i do następnego !
Powrotna na spokojnie ale nie dla wszystkich))
Alfa Romeo Gtv 98' 1.8 TS & Italjet Dragster 02' 180ccm 2t - ITALIA POWER
Witam... pytanie.
Kto bedzie miał foty ze Świdnicy i gdzie ewentualnie będą zawieszone...?
Pisze ten od najnizszej 156![]()
www.alfa.murgall.tk - tutaj beda wyswietlane wszystkie zdjecia jakie zostana wrzucone na serwer, galerie dopracuje wieczorem, ze beda ladne miniaturki etc.
Było świetnie frekwencja wspaniała , pogoda dopisała . Ciekawe czemu tylu ALFISTI SIE ZJAWIŁO może to temat spotu . Widocznie koledzy lubią pojeździć po ładnych okolicach tylko nie tak szybko po tych dziurach . Nie wiem czemu ale mój sworzeń przestał skrzypieć . Pozdrowienia dla wszystkich obecnych czekam na następne hasło może tym razem z grillem
Szybki jestespozdro i do zobaczenia niebawem D:
Filmik jakis robisz??
Jak sie cos ludzi zorganizuje to u mnie na weekend mozna sie spotkać pod warsztetem mam duużo placu... i teren zamkniety tak ze nikt nie bedzie sie czepiał..![]()
Ostatnio edytowane przez djsilo ; 06-04-2014 o 20:49
Co jak co ale spot bardzo udanyfajnie widzieć tyle Alf w jednym miejscu, ekipa bardzo przyjemna także same plusy a co do tempa przejazdu zawsze mogło być szybsze
tylko jak zwykle te Polskie dziury ale idealnie chyba nigdy nie ma
Także brawo Paweł dla Ciebie za organizacjęmyśląc do przodu nasuwa się myśl o 2 dniowym spocie
![]()
Mi tam najbardziej się podobał zjazd z tej góryI nawet dymiące hamulce nic tu nie zmieniają
![]()