21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Dark nie musisz brać kierownicy bo jednak mnie nie będzie. Alfa dała du*y i nie chce jechać do krkBez nawiewu w połowie drogi miałbym metrowe sople zwisające z nosa
za tydzień bella będzie jeździć to najwyżej wtedy się pokażę, chyba że zdarzy się jakiś cud to uprzedzę Cię telefonicznie.
Ja będę na 100%![]()
Dobra, będe na 100%wszystko pozałatwiałem jak już opisała Aniucha
będe krótko bo krótko ale będe (tj z 2,5 - 2 godzinki)
Co do opcji zobaczenia jak jeździ niechipowane 2.4 myśle, że problemu nie bedzie tylko przy dzisiejszej pogodzie..... no i z tym "niechipowane" trudno mi stwierdzić gdyż moja Bella to jedno wielkie niewiadomeciągle sprawiam jej coś nowego itp bo dostalem Ją od chyba lekko niemądrego człowieka.
a według sprawdzonego serwisu moje 2.4 jest podobno z virusem, czy napewno? okaże się na hamowni na którą będe jechał w najbliższym czasie
Także do zobaczenia w Krakowie
ps Wybaczcie mi... ale oczywiście będe jak zawsze miał bardzo brudną Belle :p Zima jest to nie ma jak umyć niestety![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
a o której ruszacie ?
ja tez bedepamietajcie, 1 poziom parkingu zadaszonego
![]()
Today we are living our future memories..
mnie bedzie chyba mi panewke obrocilo znowu![]()
No to ruszam dupsko