To trochę tak, jakbyś miał AIDS ale lekarzom udałoby się zahamować rozwój choroby. Niby fajnie, ale bez gumy nie pobzykasz![]()
To trochę tak, jakbyś miał AIDS ale lekarzom udałoby się zahamować rozwój choroby. Niby fajnie, ale bez gumy nie pobzykasz![]()
Ty się lepiej bierz za tę:
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...5-ID2ObGl.html
Bo dalej stoi... Jak dalej będzie szła w dół z ceną, to ją w końcu kupię i sobie z dwóch złożę jedną fajną.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Byłem i widziałem.
Spartolone malowanie + jeszcze klika drobiazgów
Ale za to kumpel świetną kawę dostał![]()
Klekot, to klekot, ale rzeczywiście ten 2.4 co jest w tej alfie daje dużą przyjemność z jazdya ta 75...co z nią nie tak, że tak długo stoi już do sprzedaży...?
Kolor podobny do mojej 90
![]()
Tak, bo normalnie za 700 EUR na Zachodzie to sami Twin Sparki w idealnym stanie wciskają. Nie wiem, na co Ty liczysz w tej cenie, ale jak wcześniej zauważył kolega, który sprzedawał ASN-kę w zeszłym roku, to jest mini-Ferrari w cenie dobrego smartfona...
Swoją drogą, cicho się zrobiło o tej, którą kolega h0se sprzedawał...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
nie zrobiłem najważniejszego....nie dodałem zdjęcia tunela górnego ;( Jak dla mnie to dodaje uroku wnętrzu tego pojazdu![]()
O koledze h0se też jakoś nie słychać
Skup się na dokładnych fotach nadwozia i podwozia oraz na filmiku z pracą silnika. Ktoś zainteresowany tym pojazdem raczej wie jak on wygląda.
Napisz jak z rzeczami o które z Radkiem pytaliśmy.
ubezpieczenie do stycznia ma, na przegląd jadę w tym tygodniu. Na kołach spokojnie można wrócićopony są stare więc za jakiś czas trzeba by było wymienić. Oświetlenie zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz działa prawidłowo. Samochód skręca, jeździ, przyspiesza, hamuje, driftuje...?
Porób zdjęcia wszystkiego co możliwe. Zwróć uwagę na ranty (drzwi, klapy, błotniki, itd.).
No i wrzucaj zdjęcia i filmik bo wszyscy na to czekają...![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)