No zbyt wiele naszych autek sie nie kreci po Szczecinku , ale może z czasem to się zmieni![]()
No zbyt wiele naszych autek sie nie kreci po Szczecinku , ale może z czasem to się zmieni![]()
Wiesz , mysle ze zwolenników niestety zawsze bywa mniej niż przeciwników jeżeli mówimy o Alfach starzy odejda pojawią się nowi , ale mimo wszystko niestety jakoś zawsze będzie niedobór pasjonatów alfami . Ale ja z jednej strony bardzo się ciesze , że tak jest bo przynajmniej nie jest ich nasrane jak golfów , także krótko mówiać nie każdy burak może mieć alfe bo gdyby tak było to każdy powalony pajac kupowałby sobie alfe za 3 tys i robił z niej wiejskie tuningi i piłował przez centrum miasta :] . Ja tam jestem bardzo zadowolony ze swojej decyzji , Alfa jednak ma coś w sobie i trzeba o nią bardzo dbać żeby dobrze się sprawowała . Ale coś za coś , przyjemność z jazdy dobry moment obrotowy fajne i ciekawe wnetrze oraz zewnętrze
Dokładnie, trzeba dbać, maja dusze te autka i nie moge sie doczekać aż wezme sie za moją belle i zrobić wszystko na tip top ;D Myśle ze kolejnym zakupem będzie również AR![]()
Na szczęscie autko kupilem w dobrym stanie i praktycznie zajalem sie drobiazgami bo tego wymagała i aktualnie niewielkim kosztem mam w pełni sprawne autko .
A jeżeli chodzi o kolejny zakup to myśle ze bęzie to już AR 159 w kombi z podobnym silnikiem![]()
No niestety ja mam kilka rzeczy do zrobienia , zawieszenie , hamulce.... ale co zrobić, prędzej czy później i tak by przyszedł czas na wymianę, AR 159 jest pieknym autemi myślę ze głównie za tym modelem bede w niedalekiej przyszłości sie rozgladał ale w sedanie ;d
Powiem Ci ze w sumie sedan tez spoko , ale to tam juz pikus byleby wyrwac dobra furke . Teraz tez szukalem sportwagona ale znalazlem lepszy model ,tylko ze sedan bo bezwypadkowa alfa to sukces w tych czasach :] ...
To zależy gdzie się szuka
- - - Updated - - -
Ja mam bezwypadkową ;d
Dlatego też postawiłem na bezwypadkowość, wiadomo miała jakieś rysy na tyle od parkowania ale to jest pikuś . Jakie auto teraz nie ma chociaz jednej ryski :] . Mozna powiedziec ze jest rzdziewiczone ot cały pozytywny aspekt
:d
hahah ;d dokładnie, na każdym aucie coś się znajdzie, najważniejsze aby nie była bita![]()
O proszę widzę ze szczecinek się rozwija dobrze...w sumie widzę kila Alf ale nie sadziłem ze są zrzeszone z jakimś forum to dobrzeklubowe ramki musicie nabyć by łatwiej było was wyłapać z tłumu
![]()