Witam odnośnie mechanika co rozmawialiśmy na spocie to jak by ktoś chciał namiary to pisac do mnie na Pw Pozdrowionka
Witam odnośnie mechanika co rozmawialiśmy na spocie to jak by ktoś chciał namiary to pisac do mnie na Pw Pozdrowionka
RAFAL.M
Ogólnie to spotkanko zdominowały 156 (w tym jedna po liftingu), ale ilosci nie pamietam - może ze zdjecia policze ile było, były również: jedna 147 oraz Mitko, które w końcu obmacałem
) no i jedno RENO.
Na stępnym razem trzeba zrobic jakies ogłoszenie spota na szerszą skale, ta co bedzie ktoś z V6, 166 i 159 no i inne też mile widziane, ale nad tym sie później pomysli.
---------- Post dodany o godzinie 19:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:15 ----------
Oraz taka mała inicjatywa, z mojej strony, ale nie tylko (bo ludzie z LKP też pytali), aby można było razem podjechac i sie spotkac. W końcu Lancia to siostra naszej alfy.
Jeżeli była by zgoda ogółu oczywiscie.
Ostatnio edytowane przez majster ; 06-09-2010 o 18:20
co do lancii to nie widzę żadnych problemów![]()
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
PewnieTo przecież rodzina
Dzieki za spotkanko. Miło było poznać nowe twarze i zobaczyć "stare"
hehe (mam nadzieje że nikt sie nie obrazi
) Do następnego!!
niebawem mam nadzieje![]()
Alfa Romeo 156
2,4 JTD - 136 KM
1999 rok
COSMO BLUE MET
Dzięki wszystkim za mile spędzony czas na ostatnim spocie. Oby więcej takich spotkańTo teraz czas na kolejne spotkanie. Ja mam parę zdjęć to dzisiaj dodam.
Ps. Grzesk w końcu nie wsiadłem do twojego Mito...
To kiedy pojawi sie fotka grupowa? Bo chece w końcu te alfy policzyc![]()
termin to chyba kazdy sie dostosuje, gorzej z miejscem chyba ze znowu zajezdnia
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
Można by jeszcze poszukac jakiegos podobnego miejsca (gabarytowo i w miare spokojnego, co by inni nie zakłócali spotkanka), wyznaczyc znów 2 terminy, dac ogłoszenie na LKP i czekac na ludzi.