sylvek1979 ja jade ze Swietochlowic ale dojade na Konczyce gdzie tomekml zaproponowal spotkanie i tam wieksza grupa juz na miejsce![]()
sylvek1979 ja jade ze Swietochlowic ale dojade na Konczyce gdzie tomekml zaproponowal spotkanie i tam wieksza grupa juz na miejsce![]()
1. PIOTRAS+MONIKA -Czołówka
2. Kotlet
3. Wiedzmaak - Piotrek
4. Czisi
5. Bartek (pablo1208)
6. Marshallino & Soniq
7. peteja
8. aniucha05
9. worm
10. Pfourul
11. b0rsuk
12. Robert86
13. Socik
14. Sickboy
15. tomekml
16. Preston
17. Lotek900 (jeśli tylko nie będe musiał iść do roboty)
18. Bartolomiusz 999
19. QBA_147 (jesli dam rade)
20. Wojtekml
21. babus11 na 99% zawsze jest ten 1 % roznie to bywa
22. Gene
23. Monia147 + Ujek
24. sylvek1979 na 100%
25. marcin.sc
26. rav782[/QUOTE]
27. bella147mmm
...tylko oczywiscie nie mam pojecia gdzie to jest w Tychach wiec jedzie ktos od Oświecimi bierunia lub najlepiej od samycj kęt ?heh...to dajcie prosze znac bo wpadłabym a potrzebuje pomocy na dotarcie w odpowiednie msce i w odpowiednim czasiei to jest na 11 tak? pytam bo nawet nie mam czasu śledzic wątku a teraz po nocy to mi sie nawet nie chce
![]()
Ja jade ale z Libiąża przez Bieruń itd.tez nie mam pojecia gdzie to dokładnie jest ale od czego ma sie GPSa
Co do godz. tak to jest na 11:00![]()
Ostatnio edytowane przez Preston ; 11-08-2011 o 00:58
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Jak chcecie to ja z moją będziemy na parkingu koło biedronki około godziny 09:50 - 10:00max, możemy się tam spotkać i jechać wspólnie na Tychy pod grafitti. Co prawda nie ma wyjazdu z Biedronki w stronę Tychów ale zawsze można szybko myknąć na rondo i jechać dalej, a ten parking jest dobrze widoczny więc wszyscy będą wiedzieć gdzie podjechać.
To jest moja propozycja, możemy się tam spotkać i jechać dalej razem.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez wojtekml ; 11-08-2011 o 07:51
Ale co gdzie jakbo moze bym do Ciebie lub was dołaczył rowniez
Tylko napisz mi adres gdzie pod ta Biedronka
w Bieruniu czy gdzie
![]()
Tak w Bieruniu, ta za rondem obok KWK "Piast" po lewej stronie, jest taki duży parking przed Biedronką.
Ok dobra to w taki razie do Ciebie dołacze jak cos i pojedziemy razem moze jeszcze kolega Lotek900 dołaczy i razem z nim przyjade pod ta Biedronke lub tez sam![]()
W takim razie ja tez bede pod ta biedronka, mam nadzieje ze znajdedzis po 21 dam znac jeszcze czy na 100% poniewaz mam tak skomplikowana prace ze do 20stej nie bede wiedziec czy nie musze pojsc w sob na chwile do pracy,,,,ale mysle ze sie uwiklamy jakos z tym wszystkim,,,wiec do wieczorka
![]()
Mnie niestety nie będzie - będę na konkurencyjnym ślubie woził
Dużo szczęścia Młodej Parze!
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Też będę pod biedronką koło 10![]()