witam ja z tydzień temu przedwpłate zrobiłem,tak jak na pw pisałeś, nie ma mnie na liście
witam ja z tydzień temu przedwpłate zrobiłem,tak jak na pw pisałeś, nie ma mnie na liście
Kasa odemnie poleciała.
Culio, oczywiście zaliczka od Ciebie wpłynęła. Nie ma Cie na liście bo skopiowałem starą. Dobrze by było jakbyś do końca tygodnia wpłacił resztę bo już będziemy kończyć wykonywanie rozpórek.
Jutro/pojutrze będzie zaktualizowana lista.
A może ktoś z Was był by zainteresowany dolotem? http://www.forum.alfaholicy.org/czes...rdzewna-3.html Zamontowałem wczoraj kompletny do samochodu ze zdjęć i bez oszukiwania się reakcja na gaz jest zdecydowanie szybsza i wyczuwalnie poprawiła się dynamika. Myślę, że przy cenie zbliżonej do gum po prostu warto![]()
Moja rozpórka dojechała kolor fajny ( nie tak jak niektórzy sądzili ze będzie pomarańczowy ) - DziękiMam pytanie odnośnie montażu - niby są 2 szkoły na kołach lub na podniesionym aucie - którą polecanie?
Co do dolotu to może do V6 coś byś wystrugał?
Rozpórka założona. Nie sądziłem, że tyle da. Czuję mniejszy luz na kierownicy, a zawrót na rondzie przy 50km/h to pikuś i to na moich węższych zimówkach 205.
Co do estetyki wykonania praktycznie nie mam zastrzeżeń. Jedynie w jednym miejscu jest odprysk, ale jest on nie widoczny![]()
Po pierwsze rozpórkę montuje się na podłożu (co by dało montowanie w powietrzu, w końcu kielichy są sztywne a nie gumowe)
A co do działa jej to walnąłem z 700 kilosków, dopiero wczoraj dałem po garach bo trochę śniegu leżało i jakby trochę przód sztywniejszy, zazwyczaj jak mnie wywala na zakrętach to był jakby większy przechył no i bardziej wyrzucało, no nurkowanie się zmniejszyło przy hamowaniu, a co do ronda to sprawdzę czy jest jakaś różnica.
Jeżeli chodzi o dolot to zależy jaka cena, zawsze można coś poprawić, chociaż źle nie jest (wczoraj jechałem sobie wolniutko na 4 biegu może z 70 gaz w podłogę i od razu zerwała przyczepność, tak wiec zdrowa sztuka)
P.S. Dobra sygnaturka jest, ale jak z niej zrobić odnośnik do strony?????????
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 28-02-2012 o 10:56
a co ze scenariuszem dolnej rozpórki?