Nie wiadomo czy to nie będzie rajd zimowy. Bo jak na razie zima trzyma się dobrze a na spocik zawsze chętnie wpadnę pierwszy weekend jak najbardziej
Nie wiadomo czy to nie będzie rajd zimowy. Bo jak na razie zima trzyma się dobrze a na spocik zawsze chętnie wpadnę pierwszy weekend jak najbardziej
Dobrze że w końcu ktoś się tym zajął... ale mogłeś się trochę wcześniej ruszyć jednak bo już bym sobie chętnie letnie koła wrzucił
Też zacząłem u nich robić, wydają się być w porządku
Cześć
Może ktoś z Wałbrzycha obadać tą brykę http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-des...C27148964.html
Jest na sprzedaż od pół roku i nikt jej nie chce. Jak ktoś zna ten samochód to proszę niech coś napisze![]()
Dzisiaj polatałem po Wałbrzychu i widziałem czerwoną Alfę Gt Q2 zaparkowaną na osiedlu, może to kogoś z forum ?? jak na razie to chyba jedyna GT jaką widziałem w okolicy, no prócz mojej własnej hehe
Marconi - ta czerwona GT Q2 nie jest z forumA jej właściciel ma też czarną brerę zaparkowaną zwykle obok GT
![]()
No, fajna jest też mi się strasznie podoba, pasują do niej te fele z Q2I zawsze zadbana i czysta jeździ zresztą jak i brera