Strona 21 z 46 PierwszyPierwszy ... 111213141516171819202122232425262728293031 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 459

Temat: IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT KLUBU MIŁOŚNIKÓW ALFA ROMEO ALFAHOLICY

Administrator ds. zlotu Romeo Avatar fr33
    Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    164 Super TS

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt
    nie będę miał żalu jeśli jakiś punkt imprezy nas ominął
    też żalu nie będę miał ..

można wiedzieć co nas ominie? .. Kate, Fred - możecie podać najbardziej aktualny plan Zlotu?
    Jurajski Klub Alfa Romeo
    www.jkar.org

Warsztat samochodów włoskich
    www.flar-ital.pl

Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał fr33
    można wiedzieć co nas ominie? .. Kate, Fred - możecie podać najbardziej aktualny plan Zlotu?
    Jak na razie nie rozważaliśmy czego nie będzie ;//
    Jako osoba odpowiedzialna za sobotni program na lotnisku mogę powiedzieć, że jeżeli frekfencja się nie zmieni (ilość pieniędzy) to pozostanie nam odwoiłanie imprezy na lotnisku. Tak się składa, że tam właśnie potrzebne są największe nakłady finansowe, mało tego poniesiemy bardzo duże straty(około 5 tyś zł) bo tak jak w przypadku wynajęcia samego lotniska musieliśmy dokonać przedpłaty, tak w przypadku pomiaru czasu na 1/4 mili czy też instruktorów z samochodami te przedpłaty musiały być dokonane jako zabezpieczenie przed ewentualną rezygnacją.
    Dodatkowe miejsca na kawterze, które znalazłem ze względu na tak dużą liczbę zainteresowanych również zostały już w połowie opłacone (kolejne 800 zł)
    Pozostaje oczywiście jeszcze kwestia noclegów na ośrodku(zarezerwoawliśmy wszystkie 105 miejsc), ale tą kwestią zajmuje się Kate i Fred więc oni najlepiej przdstawią sytuację dotyczącą noclegów i wyżywienia. :roll:

Kate
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał fr33

to co napisał AR_33, przedpłaty zostały zrobione więc liczymy straty. Wiemy że wszystkim zależy najbardziej na lotnisku więc będziemy się starać by to zachować w całości.

BYKrak
    Gość

Domyślnie

PROSZĘ o potwierdzenie na maila mojej wpłaty tak dla formalności... dzięki

A co do organizacji imprez sami jesteśmy organizatorami imprez KOLEJOWYCH od jakiś 3 lat...
    Należę do Stowarzyszenia Miłośników Kolei w Krakowie. www.smk.rail.pl
    i różnie to bywało, zwykle się udawało też nie raz tracimy lub wychodzimy na 0.
    My już prawie 4 lata jesteśmy zarejestrowani w sądzie krakowskim, mamy status, oraz przygotowujemy do każdej imprezy regulamin. Nie wiem jak to jest u was, ale na kolei nie mamy żadnych przed wpłat, zbieramy pieniądze wcześniej, jak uzbieramy pieniadze na wynajem pociągu na daną trasę wpłacamy, resztę przychodzących pieniędzy wydajemy na inne potrzeby i robimy zbiórkę na tyle wcześniej żeby mieć zawsze zabezpieczeni chociaż na sam pociąg, a osoby które się zgłosiły i wpłaciły wcześniej nawet z przymusem, a potem się wycofały odzyskują płowe sumy gdy sie wycofają mniej niż miesiąc przed imprezą.

następnym razem można ustalić, że osoby od momentu zapisania się mają 7 dni na uiszczenie opłaty lub zostaną wykreślone z listy, a gdy się wycofują mniej niż miesiąc przed imprezą odzyskują 50% kwoty. ZAWSZE jakieś zabezpieczenie

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Fred
    UWAGA!! OGŁOSZENIE !!!
    Szukamy kogoś kto byłby w stanie przywiezc na zlot wzmacniacz stereo oraz 2 głosniki zdolne nagłosnić niedużą wiate na ktorej odbędą sie tańce sobotnie.
    Nie musi to byc sprzęt HIFI ...cokolwiek by gralo przyzwoicie i sie nie spaliło

Mogący pomóc piszcie na PW

fred
    Załatwione . Przywiozę.

Administrator ds. zlotu Romeo Avatar fr33
    Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    164 Super TS

Domyślnie

Cytat Napisał Kate
    Cytat Napisał fr33

to co napisał AR_33, przedpłaty zostały zrobione więc liczymy straty. Wiemy że wszystkim zależy najbardziej na lotnisku więc będziemy się starać by to zachować w całości.
    szkoda ze obiad inauguracyjny mamy juz z głowy .. pojedziemy gdzies po dodze cos zjesc ale jak nas zobaczą to będzie kłopocik bo nigdzie nie zjemy

może pojedziemy na ten obiad a każdy sobie zapłaci sam? ..
    Jurajski Klub Alfa Romeo
    www.jkar.org

Warsztat samochodów włoskich
    www.flar-ital.pl

Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW

Kate
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał BYKrak
    Wy tu tak najeżdżacie od zygań itp. a mam pytanko czy ktoś mi wysłał potwierdzenie wpłaty, ta wasza lista może nie być wiarygodna dla mnie, a obiecaliście wysyłanie potwierdzeń na maila każdemu osobno, zapłaciłem i nie wiem do dziś co jest grane... więc proszę o odpowiedź... Najeżdżać każdy potrafi na innych, ale o swoich obowiązkach to już nie pamięta...
    Po pierwsze: kto obiecywał że do każdego osobno zostanie wysłane potwierdzenie na maila?
    Po drugie:
    Cytat Napisał BYKrak
    KATE mam nadzieję że mni ena tej liscie nie bedzie, bo nadal nic mi na maila nie przyszło, a wpłaciłem 2 dni temu.
    a teraz dla Ciebie lista nie jest wiarygodna? Skoro na niej nie jesteś tzn. że pieniądze doszły na konto. Nie przejmuj się, nikt Ci nie zasponsoruje zlotu, bo jak na razie nie mamy żadnego sponsora.

Po trzecie: OBOWIĄZKI? Wybacz, ale chyba się trochę zagalopowałeś! To że organizujemy zlot i poświęcamy swój prywatny czas, to nie znaczy że mamy być do dyspozycji każdego przez 24h. Skoro nie wiedziałeś czy kasa przyszła czemu sam nie zainteresowałeś się tym i nie napisałeś na PW do skarbnika?

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał BYKrak
    Ta lista wasza nie jest wiarygodna w 100% dla mnie... dzięki
    BYKrak, a znasz jakąs listę, która jest bardziej wiarygodna :shock:

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał rigobert
    Cytat Napisał Paweł156
    dlatego robione były zapisy i kazdy mial sie okreslic na 100%
    Ale czy Ty jesteś pewien na 100% że będziesz :?:
    Bo ja pomimo tego, że zapłaciłem za zlot na 100% tego nie gwarantuje.
    Trzeba wziąść poprawkę, że zawsze się ktoś wykrusza, ludzie na początku zapisują się pod wpływem emocji, "ale fajny zlot", a później okazuje się, że żona zaplanowała w tym czasie urlop, że trzeba wydać kasiorę na coś tam.
    ..
    Nikt ne jest na 100% pewny ale też na Śląsku jest takie powiedzenie że KAŻDY JEST SŁOWA GODZIEŃ . Wypadło mi coś to daję znać.
    A tak ogólnie to proponuję trochę ostygnąć z emocji bo nic dobrego z tego raczej nie wyniknie i poczekać faktycznie do tego 10.
    Z natury jestem optymistą i myślę że większość z zdeklarowanych wpłaci i co najważniejsze ZAMELDUJE się na zlocie.

Fred
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Ferrari-1
    Cytat Napisał Fred
    UWAGA!! OGŁOSZENIE !!!
    Szukamy kogoś kto byłby w stanie przywiezc na zlot wzmacniacz stereo oraz 2 głosniki zdolne nagłosnić niedużą wiate na ktorej odbędą sie tańce sobotnie.
    Nie musi to byc sprzęt HIFI ...cokolwiek by gralo przyzwoicie i sie nie spaliło

Mogący pomóc piszcie na PW

fred
    Załatwione . Przywiozę.
    Ferrari-1, jestes wielki Dzieki w imieniu organizatorów :mrgreen:

fred