Strona 21 z 37 PierwszyPierwszy ... 111213141516171819202122232425262728293031 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 361

Temat: Tłumiki sportowe - petycja do firmy PROEX

Użytkownik Rowerzysta Avatar Maciek84
    Mieszka w
    Głogów
    Auto
    156 2.5 V6 SW Full FL

Domyślnie

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Przecież filmik Maćka jest od dawna i nawet jest w ulubionych u Proexa
    Jak bym wiedział to bym lepiej przyłożył się do nagrania a nie tak za krzaka

Cytat Napisał marcin 80 Zobacz post
    Chyba faktycznie tylko Ci się wydaje MTS montujesz w V6? Sam końcowy tłumik, czy jeszcze jakieś inne zmiany w układzie wydechowym będą?
    Tylko końcowy. Reszta wydechu jak na razie bez zastrzeżeń.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Wołomin
    Auto
    156 3.0 V6 '01 blu cosmo

Domyślnie

Cytat Napisał Maciek84 Zobacz post
    Tylko końcowy. Reszta wydechu jak na razie bez zastrzeżeń.
    Samym końcowym tłumikiem w kwestii dźwięku raczej cudów nie zwojujesz, będzie po prostu trochę głośniej i bardziej basowo. Ale ciekawy jestem jak to wypadnie na tym MTS'esie. Wrzuć jakieś nagranie po montażu.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Maciek84
    Mieszka w
    Głogów
    Auto
    156 2.5 V6 SW Full FL

Domyślnie

Cytat Napisał marcin 80 Zobacz post
    Samym końcowym tłumikiem w kwestii dźwięku raczej cudów nie zwojujesz, będzie po prostu trochę głośniej i bardziej basowo. Ale ciekawy jestem jak to wypadnie na tym MTS'esie. Wrzuć jakieś nagranie po montażu.
    To nie kwestia dźwięku. Po prostu końcowy się rozsypał wiec czas na wymianę. Wstępnie Proex miał być alternatywą ale czytając opinie gdzie stosunek zadowolonych do niezadowolonych wynosi 50/50 zrezygnowałem z zakupu u nich tego tłumika. 180zł to nieduża różnica w cenie.
    Ostatnio edytowane przez Maciek84 ; 31-05-2012 o 17:41

Użytkownik Romeo Avatar Woland83
    Mieszka w
    Malanów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS 2.0L '99 selespeed 155KM Grigio Chiaro met.

Domyślnie

Czyli jednak przereklamowany ten proex i ten dobór dźwięku pod klienta? Tak mi się własnie wydawało, że to ściema jakaś jest i zabieg marketingowy tylko, by klientów zwabić.

Użytkownik Fachowiec
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    159

Domyślnie

Przereklamowany to mało powiedziane. Hamstwo i tyle.

Qmax
    Gość

Domyślnie

Tez sie wypowiem z kwestii firmy proex, bo nie mam za ciekawych doswiadczen z ta firma... Wydech zamowilem z kumplem do hondy civic 2 tyg temu w poniedzialek. Gosc przy telefonie bardzo mily itp, przyjal zamowienie, doradzil co i jak, uzgodnilismy cene. Wydech mial byc zrobiony we wtorek (bo maja duzo zamowien a robia tylko 10 tlumikow na dzien....) i wyslany, ze piatek-poniedzialem mial byc u nas... Piatek minal, poniedzialek tez, wydechu nie ma..... ledwo co sie udalo dodzwonic, gosc twierdzil ze paczka poszla i wszystko jest ok... we wtorek kolejny telefon, bo paczki nie ma. Dostalismy info, ze sie zorientuje co jest nie tak z paczka..... po paru godz dzwonimy jeszcze raz, gosc sie zaczal tlumaczyc ze zepsula im sie prasa i nie zrobili jeszcze wydechu, wlasnie beda go robic, zeby wyslac... Paczka niby poszla. Doczekalismy sie piatku, soboty, dodzwonic sie nie idzie, zeby sie dowiedziec co i jak. W koncu ktos odebral i mowi, ze wydech zostal zrobiony i wyslany, tak wiec powinien dojsc.... Zazadalismy numeru przesylki, zeby samemu sprawdzic co sie dzieje z naszym wydechem.. Numeru nie dostalismy, trzeba bylo sie znowu jakims cudem dodzwonic do tej firmy. Typ powiedzial, ze sprawdzal numer paczki i ze paczka jest na sortowni, tak wiec powinna byc za niedlugo u nas. Wczoraj, w poniedzialek znowu nic nie doszlo, gosc odebral, zaczal sie tlumaczyc i przepraszac, ze paczka do nich wrocila, ze jakies uszkodzenie kontenera bylo i odeslali im uszkodzony wydech.... Porazka totalna ze strony firmy... Tak wiec wczoraj gosc zrobil nasz wydech w priorytecie i pojechal wyslac, co godzine dzwonilismy, zeby sie dowiedziec co i jak, No i paczka wyslana zostala wczoraj, numer przesylki mamy, teraz monitorujemy jej droge i czas w jakim przyjdzie... Co najlepsze za wydech zaplacilismy calosc przelewem, bo kumplowi spieszylo sie z wydechem, milal wyjasd w trase, a jego auto chodzilo glosniej niz samolot.... Zobaczymy jak sie dalej potoczy sprawa i czy wydech dojdzie tym razem....
    Ostatnio edytowane przez Qmax ; 05-06-2012 o 11:18

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

No proszę proszę, a tak tu na mnie naskakiwano że się czepiam bez powodu tej profesjonalnej firmy ...
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

Qmax
    Gość

Domyślnie

Odnosnie zniszczonej paczki, moge dodac jeszcze tyle, ze kiedys zamawialem farbe na allegro na auto i paczka szla przez poczte polska wlasnie tak samo, jak wydech. Farba dotarla, ale w zmasakrowanym opakowaniu, polowa farb wylana i zapakowana ponownie na odpier***l sie. Zadnej reakcji z ich strony na zniszczenie paczki. Klocic mi sie nie chcialo, bo za dlugo by to trwalo, a farby zamowilem wystarczajaco uduzo, ze na auto i tak wystarczylo. Tak wiec do konca nie chce mi sie wierzyc, ze odeslali do nich z powrotem paczke po zniszczeniu, ale to nie moj problem

Użytkownik Fachowiec
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    159

Domyślnie

To tak jak ja czekam na brakujące części do wydechu już miesiące.
    Pewnie cały czas odsyłają do nich paczkę...

Użytkownik Romeo Avatar Woland83
    Mieszka w
    Malanów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS 2.0L '99 selespeed 155KM Grigio Chiaro met.

Domyślnie

Cytat Napisał coachu Zobacz post
    To tak jak ja czekam na brakujące części do wydechu już miesiące.
    Pewnie cały czas odsyłają do nich paczkę...
    Przynajmniej po waszym doświadczeniu koledzy, następni będą wiedzieli żeby od nich nic nie kupować, skoro tak walą w ch....a klientów. Następnym razem się wybierze coś co nie potrzebuje dodatkowych elementów montażowych i spawania, ja postawiłem na szybki bezproblemowy montaż z przyspawanymi już wieszaczkami i jestem zadowolony.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia