Ostatnio edytowane przez Maciek84 ; 31-05-2012 o 17:41
Czyli jednak przereklamowany ten proex i ten dobór dźwięku pod klienta? Tak mi się własnie wydawało, że to ściema jakaś jest i zabieg marketingowy tylko, by klientów zwabić.
Przereklamowany to mało powiedziane. Hamstwo i tyle.
Tez sie wypowiem z kwestii firmy proex, bo nie mam za ciekawych doswiadczen z ta firma... Wydech zamowilem z kumplem do hondy civic 2 tyg temu w poniedzialek. Gosc przy telefonie bardzo mily itp, przyjal zamowienie, doradzil co i jak, uzgodnilismy cene. Wydech mial byc zrobiony we wtorek (bo maja duzo zamowien a robia tylko 10 tlumikow na dzien....) i wyslany, ze piatek-poniedzialem mial byc u nas... Piatek minal, poniedzialek tez, wydechu nie ma..... ledwo co sie udalo dodzwonic, gosc twierdzil ze paczka poszla i wszystko jest ok... we wtorek kolejny telefon, bo paczki nie ma. Dostalismy info, ze sie zorientuje co jest nie tak z paczka..... po paru godz dzwonimy jeszcze raz, gosc sie zaczal tlumaczyc ze zepsula im sie prasa i nie zrobili jeszcze wydechu, wlasnie beda go robic, zeby wyslac... Paczka niby poszla. Doczekalismy sie piatku, soboty, dodzwonic sie nie idzie, zeby sie dowiedziec co i jak. W koncu ktos odebral i mowi, ze wydech zostal zrobiony i wyslany, tak wiec powinien dojsc.... Zazadalismy numeru przesylki, zeby samemu sprawdzic co sie dzieje z naszym wydechem.. Numeru nie dostalismy, trzeba bylo sie znowu jakims cudem dodzwonic do tej firmy. Typ powiedzial, ze sprawdzal numer paczki i ze paczka jest na sortowni, tak wiec powinna byc za niedlugo u nas. Wczoraj, w poniedzialek znowu nic nie doszlo, gosc odebral, zaczal sie tlumaczyc i przepraszac, ze paczka do nich wrocila, ze jakies uszkodzenie kontenera bylo i odeslali im uszkodzony wydech.... Porazka totalna ze strony firmy... Tak wiec wczoraj gosc zrobil nasz wydech w priorytecie i pojechal wyslac, co godzine dzwonilismy, zeby sie dowiedziec co i jak, No i paczka wyslana zostala wczoraj, numer przesylki mamy, teraz monitorujemy jej droge i czas w jakim przyjdzie... Co najlepsze za wydech zaplacilismy calosc przelewem, bo kumplowi spieszylo sie z wydechem, milal wyjasd w trase, a jego auto chodzilo glosniej niz samolot.... Zobaczymy jak sie dalej potoczy sprawa i czy wydech dojdzie tym razem....
Ostatnio edytowane przez Qmax ; 05-06-2012 o 11:18
No proszę proszę, a tak tu na mnie naskakiwano że się czepiam bez powodu tej profesjonalnej firmy ...
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
Odnosnie zniszczonej paczki, moge dodac jeszcze tyle, ze kiedys zamawialem farbe na allegro na auto i paczka szla przez poczte polska wlasnie tak samo, jak wydech. Farba dotarla, ale w zmasakrowanym opakowaniu, polowa farb wylana i zapakowana ponownie na odpier***l sie. Zadnej reakcji z ich strony na zniszczenie paczki. Klocic mi sie nie chcialo, bo za dlugo by to trwalo, a farby zamowilem wystarczajaco uduzo, ze na auto i tak wystarczylo. Tak wiec do konca nie chce mi sie wierzyc, ze odeslali do nich z powrotem paczke po zniszczeniu, ale to nie moj problem![]()
To tak jak ja czekam na brakujące części do wydechu już miesiące.
Pewnie cały czas odsyłają do nich paczkę...
Przynajmniej po waszym doświadczeniu koledzy, następni będą wiedzieli żeby od nich nic nie kupować, skoro tak walą w ch....a klientów. Następnym razem się wybierze coś co nie potrzebuje dodatkowych elementów montażowych i spawania, ja postawiłem na szybki bezproblemowy montaż z przyspawanymi już wieszaczkami i jestem zadowolony.