ja w razie czego tego mojego grilla też biorę
przypominam o zbiórce na BP w Dąbrowie o 9.30
to chyba z ustaleń tyle życze wszystkim szerokości i przyczepności
kanał 15 !
ja w razie czego tego mojego grilla też biorę
przypominam o zbiórce na BP w Dąbrowie o 9.30
to chyba z ustaleń tyle życze wszystkim szerokości i przyczepności
kanał 15 !
No niby wszystko ustalone, ale nadal nie wiemy gdzie w Wiśle się spotkamy...
Pozdrawiam.
- Rafał
słuchajcie dzwoniłem do knajpy w Ustroniu czekam na ich zdjecia bo mają wiatę ale nie do końca zadaszonąpowiedzieli mi ze za rozpalenie grill-a chcą 50zł i to tyle napewno każdy będzie chciał kupić se coś do picia itd. więc można u nich, co do Wisły to nie wiem co i jak bo tak jak wcześniej pisałem dawno tam nie byłem, myślę że Wisła nie jest aż tak duża by błądzić. Proponuję żeby spóźnialscy zostawili telefony na forum my je zapiszemy i będziemy dzwonić do was gdzie jesteśmy
![]()
Ja i kol adi599 spotykamy się w Skomielnej Białej o godzinie 10.30 tuż za światłami w stronę Jordanowa przy skrzyżowaniu drogi nr 28 t.j. Wadowice - Rabka z drogą nr 47 czyli popularną Zakopianką.
Czy ktoś z Małopolski pojedzie tędy? Moglibyśmy się spotkać i będzie nas więcej.
Pozdrawiam.
- Rafał
Alces1 słuchaj ja dziś jechałem do Bielska i wyjeździe wczesnej bo w Jordanowie są utrudnienia na drodze ruch odbywał sie wahadłowo ponieważ jest zmiana nawierzchni. W Suchej Beskidzkiej otwarli nowy supermarket też jest zamieszanie przy drodze głównej,ale tam nie powinno byc wiekszych utrudnien,poprostu masa ludzi tam sie bedzie krecic przez weekend bo nowy sklep wszyscy chca odwiedzic... Jeszcze niedziela więc nie braknie ''niedzielnych kierowcow'' wiec albo nadrobicie stracony czas albo wyjedzcie wczesniej tak o jakies 15- 20min. do zobaczenia.
Dzięki za info. A Ty się nie podpinasz pod nasz konwójNapisał alfaholik-Bioły
?
Pozdrawiam.
- Rafał
Ja już jestem w Bielsku i jutro jadę z kolegą Pitus25 ... Więc się nie podepnę bo juz jestem prawie na miejscu...
nie alfaholik-Bioły jedzie ze mną bo już przyjechał do Bielska![]()
Kurcze, ja niestety będę jutro bez radiaCB radia
Pozdrawiam.
- Rafał
prosze dopisac jeszcze jedna bellemoi rodzice tez jada na spotkanie alfistow
swoja srebrna 156 :>>>