już wiem czemu chcesz dać auto na glebę, też bym chciał schować takie dupiate koła :/
on pisał o oryginalnych 'telefonach' a nie o tym czymś udającym koła
przepraszam wszystkich czytających, ale inaczej nie da się tego opisać
już wiem czemu chcesz dać auto na glebę, też bym chciał schować takie dupiate koła :/
on pisał o oryginalnych 'telefonach' a nie o tym czymś udającym koła
przepraszam wszystkich czytających, ale inaczej nie da się tego opisać
verdebiancorosso
kazdy wyznaje swoj styl, co wolisz? telefony co kazdy ma czy jakies inne fikusne felgi. JA zalozylem parabole bo jako jedyne widza mi sie w tym aucie i tak zostanie ewentualnie bbs lm. wyznajemy inna szkole i tyle
Nie chce ani podnosić ciśnienia w temacie ale też jestem zdania ,że jakbym miał jezdzić na oryginalnych felgach alfowskich ( za wyjątkiem szprych z GT ) to wolałbym założyć kołpaki na stalówki bo za tańsze pieniądze byłby tak samo mizerny efekt . Jedyna opcja dla mnie to telefony na zime . Wiadomo kwestia gustu . Ja wybrałem Alfę żeby mieć auto inne niż wszystkie ( mimo 99% negatywnych opinii ) no i felgi też chce mieć inne niż 99% właścicieli Alf... Choć mi osobiscie te fele ala Porsche do GTV-ki nie pasują wogóle ( moje zdanie , może na glebie by wyglądało lepiej niż na terenowej GTV) Ale nie da się ukryć ,że to pewnie jedyna GTV-ka w Polsce na takich felgach ... Więc nie burzmy się o odmienne "orientacje"
...Każdy lubi to co lubi ..Ja jestem zwolennikiem indywidualnego stylu .
Nowy 24 Twoja GTV jak rozumie czesto widze na Arki ?Bo bywam tam prawie dzien w dzien u dziewczyny
![]()
nie da się ukryć, on tam mieszka![]()
verdebiancorosso
łohohoho dawno tu nie zaglądałem. Grono alf w btm'iu rośnie, więc może trza by się wkońcu na jakiegoś spota umówić większą grupą.
Z ciekawostek to chciałbym powiedzieć, że w grudniu będąc w malezji widziałem 156 v6 !! zacna bestia pośród protonów i innego szajsu - niestety nie zdążyłem cyknąć fotki.
Witam koledzy![]()
Nie z Bytomia, ale dzięki nowej autostradzie (A1)
to można powiedzieć, że z okolic.
Mieszkam nieopodal lotniska w Pyrzowicach.
zlot grilowy to na ajsce można by zrobić na wiosna
miejsca nie brakuje![]()
Ja jestem też za zlotem na wiosne bo jakoś ta pogoda nie bardzo skłania do marznięcia . No chyba ,że będziemy okupować jakiś MCdonald czy inny fast@junkfood .
PS. LUKASCOM1 a mieszkasz gdzieś w okolicach ul. Wolności w tych Pyrzowicach???