Nie, po wyjęciu listwy na progu można wsunąć rękę pomiędzy wykładzinę a podłogę. Wykładzina trzyma się na na plastikowych zaczepach, czym więcej odepnie się wykładziny tym łatwiej włożyć pod nią rękę.
Nie, po wyjęciu listwy na progu można wsunąć rękę pomiędzy wykładzinę a podłogę. Wykładzina trzyma się na na plastikowych zaczepach, czym więcej odepnie się wykładziny tym łatwiej włożyć pod nią rękę.
ktos ma dostep do serwisu i czesci ? ale ilosci pojedyncze, a nie cale opakowania
potrzebne
68338389aa oring przy turbo
6000626858 oring przy turbo
w ASO trzeba zamowic paczki odpowiednio 4szt i 10szt w paczce. Cena za sztuke to 20zl tak wiec robi sie spora kwota![]()
Nie pilne, spoko
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Cześć, wydaje mi się, że znalazłem winowajcę skrzypienia na wysokości lewego ucha kierowcy z okolic słupka. Przy lekkim uchyleniu szyby trzaski zanikają.
Filmik tutaj https://youtu.be/vB9VikaSkxY
Macie pomysł jak to zdemontować i wygluszyć? Smar silikonowy nie pomaga.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez fuji ; 07-06-2020 o 16:51
zapalona kontrolka check engine,
MES wyświetla błąd;
U1713-Sterowanie silnika (NCM)
i Stan ECU silnika- uszkodzony
Jakieś rady, może ktoś z kolegów miał podobną sytuacje ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zapomniałem dodać, oprócz palącej się kontrolki, brak objawów
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czy ktoś z Was miał do czynienia z problemem wygiętego przedniego zderzaka w miejscu, w którym łączy się jego górna część z błotnikiem?
W moim aucie z prawej strony te dwa elementy na wysokości lamp są idealnie spasowane, natomiast z lewej strony przedni zderzak wygiął się i wystaje za obrys karoserii. Myślę, że mogła mieć na to wpływ niedawna jazda w okolicach 210 km/h lub ostatnie upały podczas których autko w trakcie jednego dnia bardzo się nagrzało. Postaram się wrzucić zdjęcia dziś wieczorem...