a mi katalizator nie wytrzymał i ma przedmuchyTeraz na wolnych chodzi jak GTA haha
![]()
a mi katalizator nie wytrzymał i ma przedmuchyTeraz na wolnych chodzi jak GTA haha
![]()
nie hitman nie często ale takie gadanie jest nudne tylejo tyż roz jechoła ale po wystrzale na autobanie
no to Marycha wpadaj obrucimy pare Hampków
Izany jak sie dołączy to mozemy se konkursa pierdolnąc kto więcej zje
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Spoko Hansik, już się tak nie obrażej na mniePrzeca nie jeżdże golfem ino Alfą tak więc sam sobie też wrzucam
Ale ok, już nie będę tak żartował
Kurcze, to może jakoś mnie też się uda przyjechać na konkurs hambkowyJak kto stawia to ja mogę i 30 zjeść
hahaha
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
jak chcesz to ja moge zjesc 10 ale ty stawiasz![]()
nieee jak Damian będzie to ja odpadamto jest żywy odkurzacz do hamburgerów
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Jesli jutro bedzie sniegu nadupcone na drogach to mnie chyba nie zastaniecie bo ja na letnich ; O
Nie mnie raczej nie będzie bo ja jestem fanem letnich oponczytaj demotywatory
![]()