Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 166 RLE z mocno odstającym z tłumikiemwidzianej pod realem koło 16:30 (od strony Drive Thru)
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 166 RLE z mocno odstającym z tłumikiemwidzianej pod realem koło 16:30 (od strony Drive Thru)
Diagnostyka i modyfikacje softów; CHIPTUNING DPF EGR VSA TVA SCR info @ marcin [ małpa ] firma.xin.pl
pozdrowienia dla kierowcy granatowej alfy 159 sw z ramkami klubowymi widzianego wczoraj na światłach koło mercedesa okolo 18:30 +/-![]()
Mógłbym to być ja, ale nie byłem![]()
weloo To ja byłem
Szukam jakiś końcówek wydechu zzeby tam wspawać takich podwójnych jak z V6-ek
Bo tu jakiś idiota tą końcówkę odwrotnie przyspawał![]()
Pozdrowienia dla Kolegi spotkanego dziś około 15:30 na Ofiar KatyniaŻeby pomrugać musiałam od samego skrzyżowania ciągnąć się koło za kołem, ale w efekcie - SUKCES!
![]()
było: MiTo - jeździ nią młoda Alfisti
AR 166 - takich już teraz nie robią...
AR 146 1.6 bokser - najlepsza alfa jaką jeździłem
No jechaliśmy ociężale z Cleopatry po obiedzie i dopiero zauważyliśmy Ciebie jadąc pod górkę na Obrońców Pocztypozdrawiamy
pozdro również dla kierowcy czarnej 159 SW RZE*** na ramkach, widzianego o 16 na Moniuszki, ale nie przyuważyłem kto to![]()
Nie czarnej, tylko granatowej, widzialem Cie przyczajonego w samochodzie
Również pozdrawiam![]()
2021 Giulia Veloce Ti Trofeo White
ex:
2018 Giulia Veloce Misano Blue
2006 159 SW Blu Oltremare
pozdro dla wiśniowej 156 na ramkach w Puławach dziś koło 18:30wyprzedziłem Cie na tej 3pasmówce (z fotoradarem na końcu) załadowaną 146 na WR
![]()
Pozdro dla kierowniczki czarnej 159sw widzianej dzisiaj na Kościuszki w Biłgoraju przed 9:00 tablica DW dalej nie zapamiętałem![]()
Interside nie ciebie widziałem wczoraj albo w czwartek w Krasnystawie na Lwowskiej??
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo