dzisiaj rano SCHNNAZZI w biłgoraju oraz pozdrowionka dla srebrnej 156 LUB bodajze widzianej w zwierzyncu /odmachane/
dzisiaj rano SCHNNAZZI w biłgoraju oraz pozdrowionka dla srebrnej 156 LUB bodajze widzianej w zwierzyncu /odmachane/
Czerwone Mito upolowane dzisiaj o 16 pod Grafficą. pozdrawiam!
Dzisiaj jakiś wyjątkowy wysyp Alfaholików, to miłe, bo to cudownie zacząć dobrze tydzień!
Dziękuję i nawzajem, upolowałeś mnie "na rogu". Widziałam, jak odjeżdżasz w stronę straży, szłam przez chwilę za Twoją RK..., ale byłeś szybszy
Pozdrawiam również Weloo, spotkanego dziś skoro świt na Jagiellońskiej i kierowcę 159-ki, który stał za mną na Osiedlu Kmity (przyznaję, że wyjątkowo późno zauważyłam) oraz wszystkich, których tym razem nie dostrzegłam.
było: MiTo - jeździ nią młoda Alfisti
AR 166 - takich już teraz nie robią...
AR 146 1.6 bokser - najlepsza alfa jaką jeździłem
tylko ja mam pecha, że nikogo nie mogę spotkaćcały tamten tydzień wielokrotnie przemierzałem rzeszowskie ulice i nic
![]()
Generalnie to jest jakiś "wysyp" Alf w Rzeszowie. Natomiast nie widzę klubowych ramek. Mam okno (w pracy) z widokiem na rondo JP II i dzisiaj to już z 15 samochodów widziałem 156, 166, 147, wczoraj nawet GTV widziałem![]()