Witam. Jestem nowym alfaholikiem, postaram się wpaść popodziwiać wasze cudeńka i zaprezentować mój nowy nabytek. Jak rozumiem to miejsce i data się jeszcze nie zmieniły?
Witam. Jestem nowym alfaholikiem, postaram się wpaść popodziwiać wasze cudeńka i zaprezentować mój nowy nabytek. Jak rozumiem to miejsce i data się jeszcze nie zmieniły?
Miejsca są dwa IKEA/Galeria i się nie zmieniają.
Daty też są z góry ustalone.
A jaki silniczek ma ten Twój nowy nabytek ? mam nadzieję, że to V6 bo choruję na taką ( na niedzielę ) i chętnie bym sobie ją obejrzał.
Oczywiście każdy inny silniczek również mile widziany![]()
2.0 TS 16V, niestety nie sprostam Twoim oczekiwaniomCo do spotkań to już przejrzałem, został rozwinięty temat grilla więc się chciałem upewnić.
ja jestem jak najbardziej za grillem, lecz chyba latwiejszy termin to niedziela, mysle ze lagiewniki to dobra opcja tam jeszcze nie grillowalem![]()
Czekam na fotki jak tylko czwartkowy spot się odbędzie.Ja akurat będę w pracy na nocną zmianę to chociaż sobie popatrzę.Przymierzałem się do niedzielnego spota ,ale zabieram dzieciaka na Pokazy lotnicze do Płocka.
Pozdrawiam ,a tych co nie byli jeszcze na spocie to zapraszam w imieniu całej ekipy Łódzkiej .
Niestety mnie nie będzie. Weekend w pracy.
Ale emcio ma całkiem niezły pomysł z tym pokazem lotniczym.
Sam już kilka razy chciałem jechać na taki pokaz ale zawsze coś mi przeszkodzi.
A taki spot w kilka "Alfiątek" mógłby być całkiem niezły.
A może grill w Płocku w niedzielę plus pokazy ?![]()