Dopisuję pytanie, po wyłączeniu silnika bywa że znika ekran a radio gra, albo znika tylko grafika a tekst OK. Czyżby powolne odchodzenie akumulatora?
Dopisuję pytanie, po wyłączeniu silnika bywa że znika ekran a radio gra, albo znika tylko grafika a tekst OK. Czyżby powolne odchodzenie akumulatora?
U mnie nigdy nic takiego się nie działo.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Ostatnio wyszukałem, że jest możliwość aktualizacji UConnect 6,5.
Czytając wątki na tym forum oraz na forum włoskim widziałem odnośnik do pliku.
Nosi on nazwę VP4_191_17.05.55
Jest to plik .zip i w środku mam takie coś, jak to otwieram jest strona logowania
Strona logowania wygląda tak:
I teraz najważniejsze pytanie z całej tej mojej treści,
Czy nie powinno być w tej paczce pliku .iso?
Z tego co widziałem na włoskim forum to jakiś gość miał dużo plików w tym zipie.
Teraz pytanie do was jak Wy to zrobiliście, prosiłbym o pomoc![]()
Mam!
Przetrzepałem jeszcze bardziej włoskie forum i mam.
18.0.1.41
Taką wersję znalazłem![]()
jak zaaplikujesz sobie ten soft (od 15 w górę) to zablokujesz nieodwracalnie możliwość potencjalnej samodzielnej aktualizacji map w przyszłości np poprzez pendrive - pozostanie tylko ASO za ok...200 Euro- aktualizacja uconnect NAV nic nie daje oprócz tej blokady i dobrego samopoczucia właściciela że ma nowy soft.
polecam w tym zakresie włoskie forum.
Ostatnio edytowane przez Dareek ; 03-01-2019 o 13:19
Szczerze? Średnio zależy mi na mapach, zazwyczaj korzystam z Google Maps na telefonie, nawigacje oryginalne są przestarzałe, dlatego bardzo fajną opcją jest CarPlay, który chciałbym posiadać w swojej Alfie