1/4 mili
Konkurencje sprwnościowe
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Ostatnio tez tak bylo - I nikt nie narzekal. Po porostu have fun
Ja mam pytanie.
Czy zmieni się sposób pomiaru czasu na torze, czy nadal będzie mierzony z dokładnością czasu reakcji kciuka?
A jeśli czas nadal będzie mierzonony zwykłym stoperem, to może wystarczy mierzenie czasu przejazdu z dokładnością do jednego miejsca po przecinku? W sensie np. 58,6s.
Jak oceniacie zainteresowanie tegorocznym zlotem. Na stronce zapisanych jest 50 kilka osób. Ile jest wszystkich miejsc noclegowych?
Przecież ostatnio była profesjonalna firma która mierzyła tych czasów chyba ze 4 podczas jednego przejazdu
Pomiar czasu bedzie dokonywany za pomocą stopera, tak jak na większości imprez tego typu. Jeśli zaś chodzi o dokładnośc kciuka, to postaramy się aby kciuk był jeszce dokładniejszy niż w zeszłym roku
Zainteresowanie Zlotem jest jak najbardziej zadowalające, biorąc pod uwagę osoby, które będą spać pod namiotem i osoby, które przyjadą tylko na lotnisko frekfencja jest przyzwoita. W tym roku przedpłata wymusiła bardziej odpowiedzialne podejmowanie decyzji i taki był cel organizatorów. Biorąc pod uwagę fakt, że nasz Zlot jest kierowany do osób, które oczekuja czegoś więcej nż tylko spedzenia czasu w miłym towarzystwie przy piwe lub czymś mocniejszym, zainteresowanie naszym Zlotem jest na odpowiednim poziomie.
Naszym celem jest organizowanie imprez o charakterze szkoleniowo-sportowym i zdajemy sobie sprawę z tego, że trudno nam będzie konkurować ze zlotami o charakterze piknikowym, ale nie jest to naszym celem![]()
Ok. Trzymam za słowo.
Dla mnie ta część programu jest chyba najciekawsza i dokładny pomiar jest w związku z tym istotny.
W zeszłym roku swoje przejazdy miałem również nagrane na filmiku i zmierzone z nich czasy, nie zawsze zgadzały się z tymi zapisanymi.
Robert, czy na tej macie poślizgowej będziemy się ślizgać własnymi samochodami, czy będzie tylko jakiś jeden testowy?