No, ja na następny miesiąc użyję profesjonalnego sprzętuLustrzanki z filtrem całą bellunie ładnie wypoleruję i wybiorę się w jakiś ładny plener
![]()
No, ja na następny miesiąc użyję profesjonalnego sprzętuLustrzanki z filtrem całą bellunie ładnie wypoleruję i wybiorę się w jakiś ładny plener
![]()
dajcie znac, czy z moim wszystko okej.![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
no w sensie, czy doszlo na skrzynke i czy z rozmiarami jest okej.
doszło, rozmiar ok
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
Moja również poleciała już na skrzynkę. Tak dla informacji - rozdzielczość jest oryginalna.
super, jak jeszcze raz ktoś napisze, ze wyslal foto to chyba poprosze administracje o zamkniecie tematu.. jak macie cos waznego to piszcie, a nie jakis nic nie warty spam
Świetny pomysł z tym kalendarzem, chyba też zrobię jakąś fotkę. Ale mam inne pytanie: CZY JEST MOŻLIWOŚĆ BY TAKIE KALENDARZE WYCHODZIŁY CO ROKU? I jak się będzie można w niego zaopatrzyć bo nie ukrywam że bardzo chciałbym taki mieć.
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
a to już pytanie do administracji![]()
A czemu? Jak będą chętni na kalendarze, Vaselinho się na nas nie obrazi i będzie miał kto nadsyłać zdjęcia to co stoi na przeszkodzie?