a może 3 stawki? tam jest taki parking- tzn ul: Arciszewskiego w strone Krępy (dla tych co nie kojarzą miejsca) co wy na to?
a może 3 stawki? tam jest taki parking- tzn ul: Arciszewskiego w strone Krępy (dla tych co nie kojarzą miejsca) co wy na to?
Mnie to wsio ryba, byle by było miejsce!
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
3 stawki są przyjemnym miejscem, tyle, że wieczorami, zwłaszcza przy ładnej pogodzie można się nadziać na grillujące, mało przyjemne towarzystwo. Ale nie będę się wymądrzał, bo jest taka ewentualność, że w tym czasie, w którym mielibyśmy się spotkać, będę zajęty. Będę śledził więc forum i jak tylko będę miał chwilę, przyjadę na miejsce, które wyznaczycie.
Panowie a co byście powiedzieli na parking biedronki na ulicy kołłątaja?
Tam zawsze jest dużo miejsca... Bo ja nie wiem za bardzo jak dojechać na te 3 stawki...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Prezes ma rację, wieczorami mało przyjemne typy się tam kręcą.
spalanie 7.8l/100km
to mozna wiedzieć czy i gdzie spotkanie?
spalanie 7.8l/100km
widocznie dziś sie nie uda.
no to za tydzień wtedy coś wymyślimy bo w tym tygodniu nie mogliśmy dojść do ładu jak i gdzie...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Byłem na Castoramie o 19.00, nikogo nie było.
spalanie 7.8l/100km
Byłem na placu zwycięstwa też nikogo nie było, jechałem prosto z pracy w ubraniu roboczym i to drógim autem żeby chociaż liste odpisać a tu nic. Myśle że było za dużo propozycji, jedna konkretna sprawe załatwi,albo zostajemy pod castoramą albo szukać innego miejsca.