Na moim chomiku masz najnowszą Polskę 2012/2013 michal121
Panowie te o których mówcie mapy nie podejdą!!!
Ta nawigacja obsługuje mapy navteq tylko i wyłącznie na karcie SD, takie mapy można zakupić i zarejestrować , jedna karta jedno urządzenie.cena w navtequ za mapy to 200euro, sa mapy tańsze ale są z poprzedniego roku albo starsze, widziałem na allegro takie mapy ma jeden koleś, jak szukacie to wpiszcie mapy navteq instant nav, te nawigacje były montowane w alfach 159 tez po 09.2009 roku. Jak cos pisac włsnie rozkminiam wszytsko co jest związane z instant nav, zamontowałem ten sprzet no alfy z 2009.05![]()
Ty sprzedajesz te mapy na allegro ? -->http://allegro.pl/navteq-mapy-europy...087443946.html.
Auto jest z 12.2010 więc zakładam ze mam mapy 2010-2011, myślałem że jest coś świeższego do tej navi.
Chętnie nabyłbym mapę Navteg'a z 2013 ale te 200 Euro mnie zbyt mocno hamuje. Są jakieś inne opcje?
Innych rozwiązań jak narazie brak. Polecam szukać może coś się znajdzie ciekawego,trochę się potargować i się może coś wyrwie, ale problem jest taki ze nie można kupić używanych map tylko nowe a potem rejestracja w navtequ.Nie wiem jak bardzo różnią się mapy europy z 2013 od 2012? a 2012 od 2011?Magicy próbują odblokować Windows który jest w tej nawigacji i może się będzie dało zainstalować tam automapę albo garmina, ale jeszcze trzeba czekać.
P.S szukam osób posiadających ta nawigacje z okolic śląska.