Co tak mało nasz? Jakieś atrakcje są w planach?
Co tak mało nasz? Jakieś atrakcje są w planach?
no myslalem ze wygladaloby to mniej wiecej w taki sposob: spotkanie i poznanie sie wzajemne pozniej mozna sie przejechac na kartodrom bo slyszalem dzis od znajomego ze maja byc tam jakies wyscigi ( ale tego to musze sie jeszcze na 100% dowiedziec dokladnie) pozniej mozna obejrzec podziemia klasztoru tak jak kolega byl zainteresowany moze wyskoczymy pozniej na jakiegos kebabai porobimy sobie kilka pamiatkowych fotek
co Wy na to ??
Nie musimy zwiedzać podziemia klasztoru - nie róbmy wyjątków. Przy takiej frekwencji to nie ma co zawracać tym głowy
Najważniejsze żeby była ładna pogoda tak jak dzisiaj![]()
no dokladnie kolego oby bylo ladnie.
Mnie nie będzie, mam zamiar skorzystać z pogody i spędzić aktywnie czas na rowerze od samego rana :-)
Ja rowniez dziekuje wszystkim ktorzy przybylibardzo mi sie podobalo i mam nadzieje ze juz nidlugo spotkamy sie ponownie
w koncu trzeba zrobic pożegnanie zimy i zaczac od pierwszego grilla
![]()
![]()
Również dziękujemy za spotkanie chociaż musieliśmy szybko się zmyć i mam nadzieję że następnym razem będziemy mogli zostać do końca![]()
Młody 25 wrzuć nowy temat w dziale bądź zapodaj tutaj - chodzi o 24 marca (sobota) - czyli grill. Ciekawe ilu chętnych będzie![]()
My również dziękujemy za spotaPod spodem link z fotkami, m.in. ze zwiedzania skansenu w Cichowie oraz naszego osiołka, który tak żywiołowo zareagował na Hanię
https://picasaweb.google.com/19przem...eat=directlink