Dobra przeczytałem tylko to co Paweł156 napisał i tez sie wkurzyłem, ale jak coś robicie każdy wam wpłaca a wy powinniście to mu potwierdzać, to nei jest mała impreza, my tak robimy nawet na imprezach dla 30 osób. A największy nasz wyczyn coroczny to około 300 osób.
To wcześniejsze napisałem z nerwów że ktoś traktuje wszystkich równo najeżdżając na NAS, a nie tylko na tych co są winni. Może przesadziłem SORKi
Wypowiedziałem się na ten temat WYŻEJ zmieniając wcześniejszy post.
Piszecie że każdy miał się określić na 100%, jak wy nadal ludziom wierzycie to miłej zabawy, trzeba ludzi zmusić czasami ostrzejszymi zasadami, żeby nie myśleli ze to jest zabawa i wpiszą sie a potem zapomną, bez żadnej odpowiedzialności, gdyby wykreślać ich po 7 lub 14 dniach przykładowo, bez opłacenia to teraz byście wiedzieli ile osób naprawdę chce jechać. A Ci którzy by opłacili i teraz by rezygnowali to zostawiali by chociaż część kwoty na waszym koncie. My już odwoływaliśmy 2 razy kiedyś jedną imprezę, aż za 3 razem się udało po mobilizacji pasażerów.
A co do potwierdzeń wpłaty to przeczytaj swój cytacik KATE: "Do każdego z Was został wysłany mail z przypomnieniem o upływającym terminie wpłat za zlot. Jeśli ktoś z Was wpłacił już pieniążki, ale nie dostał potwierdzenia wpłaty, proszę o chwilę cierpliwości. Jak tylko wróci Korczu i dostanę od niego informację o przelewach, to wszystkie zaległości będę uzupełniała."
WIĘC NADAL CIERPLIWIE CZEKAM, ja w SMKwK też poświęcam swój cenny czas nikt mi za to nie płaci i nie zachowuje się tak. U nas w Stowarzyszeniu jest tak samo, osoba wpłacająca jest klientem i należy się jej szacunek.
Bardzo was cenie za to co robicie i rozumiem wasze nerwy