M@T czy możesz rozwinąć tę myśl?Napisał M@T
Co do jedzenia. Jest zimny wiatr i wszystko momentalnie stygnie, nawet grzaniec galicyjski na Rynku. Ale kilka kubełków z KFC załatwi sprawę tak przyziemną sprawę, jak jedzenie![]()
M@T czy możesz rozwinąć tę myśl?Napisał M@T
Co do jedzenia. Jest zimny wiatr i wszystko momentalnie stygnie, nawet grzaniec galicyjski na Rynku. Ale kilka kubełków z KFC załatwi sprawę tak przyziemną sprawę, jak jedzenie![]()
M@t bedziemy mieli okazje sie ścignąćchoc teraz to juz nie to samo, na zimówkach i seryjne zawieszenie, ale zobaczmy :mrgreen:
godzina spotkania sie nie zmienia i jest o 12tej?
biorę moją kamerę cyfrową, więc jedna już będzie, aparat też też, i chwała ci M@T za tego posta, obudziłeś we mnie nadzieję![]()
Myslalem o rybitwach, tam w niedziele powinien byc zerowy ruch
pzdr
M@T, no cos Ty, nadzieja we mnie zgasla ;( po 1) tam jest jutro giełda bo to niedziela, a po 2) tam jest tragiczny asfalt :/ szkoda aut
Ty chyba nie wiesz o ktorym odcinku mowie - nie ma w poblizu zadnej gieldy a asfalt jest 1 klasa (ani jednej dziury ani pofaldowania)
pzdr
Mam aparat cyfrowy i statyw. Dobre zdjęcie tak sporej grupy aut i ludzi to będzie wyzwanie.
Moje doświadczenia z innych forów internetowych podpowiadają, że najbardziej wartościowe są osobiste spotkania. I niech to będzie główny punkt jutrzejszego spotkania![]()
Przed chwilą Sołowow przejechal Karową na 3 kołach wśród snow iskier !
hm? Na Rybitwach jest asfalt bez dziur? :shock: to żeś mnie kolego zaszokował xDDNapisał M@T
skoro M@T tak mówi to tak musi być , chyba sam by swojej 159 nie niszczył na byle betonieno to się ścigamy jestem za :mrgreen: