Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie.
Do zobaczenia na następnym.
Pozdrowionka![]()
Wczoraj jechałem przez b-b o 19 i tak wpomniałem sobie ze chyba o 19 bywaja spotkania na sferze ale nie wiem czemu ubzdurało mi sie ze na dolnym parkingu wiec koło 19.10 przeleciałm po podziemnym 1 i 2poziomie a ze nigdzie nikogo nie zobaczyłem zawrociłema wystarczyło jechac wyzej
![]()
fajnie bylozaś sie widzimy
![]()
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
Fajnie, fajnieDo znowu
![]()
Chciałem ostrzec wszystkich przed oddaniem auta do autoglassu-Łukaszewski na Cienistej 12 w Bielsku. Już się prawie miesiąc z nimi użeram o części jakie mi połamali przy wymianie szyby(pogubione zaślepki podszybia+śrubki zamiast jednej wciśnięty kołek plastkiowy, złamane mocowanie pióra wycieraczki+osłana plastikowa ramienia wycieraczki) a podszybie to tak poskładane że się można było przewrócić! Sam je wkońcu poskładałem tak jak powinno być! Codziennie mówia że będą części na "jutro" i ciągle ich nie ma bo nie zdążyli odebrać...tacy zarobieni...masakra. Omijajcie ten zakład z daleka!!!
Witam Sąsiedzi
Mam pytanko , czy prócz tych "spotów" umawiacie się np. na jakąś piłkę nożną?? albo coś podobnego ??
Przez zimę trochę sadła zbędnego przybyło a niema gdzie tego zrzucić![]()
Swoją drogą , co na takich co tygodniowych spotach się porabia ?![]()
Być może kiedyś się też pokażę
Pozdrawiam
Obawiam się że po spotach sadła Ci przybędzieGłównym zajęciem jest spożywanie kurzęcych zwłok i luźne gadki nie koniecznie na tematy motoryzacyjne
Może przyjadę w piątek przed pracą posiedzieć chwilkę, bo dawno mnie nie było.
Nie no, rewelacja.
Czasem na spotach się wybierzemy na kręgle, dyskotekę, gokarty (1, 2 w roku) czy przejazd widokowy, ale Fussballu jeszcze nie było (chyba). Jak się długo nie pojawiałem to na piłe się piszę od razu. Zrobić zrzutkę na halę i można pogonić. Jak masz jakiś dostęp do zarezerwowania hali to myślę, że można by się było zcykać, jeśli są chętni
PS: Masz białą tą GT?
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV