To może tym razem zparaszam do PłońskaAle jak by coś było w ten weekend to postaram się tym razem pojawić
tylko jeśli sobota to po południu, a niedziela to wszystko jedno.
To może tym razem zparaszam do PłońskaAle jak by coś było w ten weekend to postaram się tym razem pojawić
tylko jeśli sobota to po południu, a niedziela to wszystko jedno.
Niedziela, godz 16... może wstępnie Mosty poziom 2 (bo ma padać), a potem najwyżej się zmieni miejscówkę![]()
piotreek wpadaj, wpadaj...
Koledzy, czy w płocku lub okolicy ktoś zajmuje się regeneracją maglownicy? i jakie są mniej więcej koszty takiej regeneracji?![]()
Ok ja raczej juz jutro czy w niedziele nie bede mial dostepu do kompa, wiec w razie cos to prosze o info na telz góry dzięki
![]()
Był: Fiat Siena 1.6 16v; Alfa 156 1.9 JTD; Alfa 156 2.4 JTD; Fiat Stilo 1.9 JTD 115KM Jest: Ford Mondeo mk4 2.0 TDCi i Alfa 166 3.0 v6 ( http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1714704 )
Mosty- to chyba dobra miejscówka na niedzielę, 16-ta mi pasuje. Może z tą pogodą nie będzie tak źle...
Sebaaaaaa, jakby dało radę to ja piszę się na komplet białych na zaciski.
Juniorek, tak myślałem że w razie czego jakby Ci auta nie zrobili a miałbyś ochotę jechać to mógłbym Cię zabrać, ale na 90% z Sierpca wyjeżdżam już w sobotę.
to niedziela mosty drugie piętro będę
Panowie naklejek jeszcze nie nie mam niestety :| ale jak tylko będę miał dam znać
To co niedziela 16 mosty tak ?będę napewno
![]()
Ja tez postaram się przyjechać, kusi mnie zrobienie zacisków na czerwono + naklejki, ma ktoś większy garaż do takich zabiegów?![]()
kambizes ja to na działce u siebie robiłem obkleiłem tracze itp. bez ściągania zacisków