heja
Ja bede około 21
na Niebieski mam przyjechać ???
heja
Ja bede około 21
na Niebieski mam przyjechać ???
A u mnie lipa...W robocie rzeżnia i w celu odreagowania wale gorzołe![]()
Byda po 21.30
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Oki ja też będę po 21:30 na niebieski
tak późno to mi sie nie chce, o 4 musze wstać do robotydo zobaczenia za tydzień w takim razie
Izane, ramki za tydzień weź, bo ja mam juz dla Ciebie przygotowane![]()
Rob jak przeniesiemy spoty na piątek to jestem jak najbardziej za bo można chlać do wolia tak to jutro o 5 pobudka i "arbeit macht frei "...Ale może serio by tak na piątki spoty przenieść???? Można by było choćby dłużej posiedzieć....A tak połowa z nas nie może wpaść w okolicach 22 bo robota...
Czwartki są narzucone z góry przez "organizatorów" CZwartkowych Ćwiartek, więc nic nie zmieniamy.
Podobno chodzą pogłoski, że zostanie przeniosione na inny dzień ale z tego co wiem na niedziele, więc to i tak was nie pociesza
- - - Updated - - -
podjechałem... pusto... pojechałem![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
..czyli dobrze ,że ja przytuliłem się do "Krupnika"![]()